2009. október 17., szombat

Nyomi bogyó

Az utóbbi három órát azzal töltöttem, hogy megpróbáltam rájönni a bekásázott fagolyó titkára. Ha a gyógytornászom megtudja, biztos hátba vág egy jégcsákánnyal, mert pont tilos a görnyedés és a lábhajtogatás, ráadásul három órán át nem keltem fel a székemről, semmi nyújtás, semmi séta, semmi torna, néha pislogni is elfelejtettem, annyira koncentráltam a gyöngyökre. Mióta megszerelte a csípőmet, kevésbé vigyázok magamra és ez baj, igen, sajnos, makacs jószág vagyok, amíg nem oldom meg a problémát, addig nem igazán tudok másra figyelni, pl. a pisilésre is sajnálom az időt, inkább tengerészcsomóba gyűröm a lábaimat. Régóta szeretnék ilyen bogyókból összeeszkábált fülembevalót és nyakambavalót, úgyhogy bemelegítésként angol és német mintákat bogarásztam, meg a youtube-ot nézegettem, de nem boldogultam, egyik sem igazi segítség a magamfajta amatőr számára, ezért a hatodik-hetedik újrakezdésnél hagytam a fenébe a netes tippeket és csak úgy érzésre elkezdtem bekásázni a fagolyómat. Gőzöm sincs, hogy csináltam, itt befűztem a damilt, ott meg kihúztam a damilt, viszont az ad poci módszerhez képest egész pofás lett a bogyóm, bár nem teljesen gömb, itt-ott kidudorodik. Majd hétvégén finomítok az eljáráson, lehet, még egy magyar mintát is találok. Egyébként rengeteg gyöngy fér erre a kis dögre, nem is gondoltam volna, az meg nagyon vicces, hogy a kép alapján a fekete szeder ikertesója lehetne, holott valójában a lila különböző árnyalataiban pompázik. Színváltós nyomi bogyó, szia.

Katt a képre az L-es mérethez.


7 hozzászólás:

HalfHumanHalfCoffee írta...

Irigylem a türelmedet :) Szerintem szép lett egyébként. :)

dorw írta...

nagy karrier állhat előtted a gobelin szakterületén :)

Béb írta...

Hű, nagyon állat! Tényleg olyan, mint egy szeder. Ha lesz mintád, akkor átküldenéd? Szeretnék ilyet. Pici zölddel. Fülbinek! Szederfülbi... Tök jó....

marlen írta...

tegnap megpróbáltam újrafűzni az elszakadt nyakláncaimat, de nem ment:):) hááát, irigykedem nem kicsit erre a szederre:):)

csibike írta...

marlen: Pedig erre nem érdemes :)

Pigi: Persze, majd néhány évtized múlva rájövök és akkor átküldöm :)

dorw: Ja, mint elrettentő példa :D

csibike írta...

DuDuS: Köszi :) Türelem és makacsság.

Elf írta...

dorw már csak tudja :P
hát én erre sose lennék képes :) grat