2009. november 22., vasárnap

Felismerés

A hírekben azt mondják, influenzás megbetegedésem van, ami lehetséges, mert tüsszögök, szörcsögök, köhögök, folyik az orrom, rekedt vagyok és néha emelkedik a hőm. A citromos-mézes teából elegem van már, pedig nagyon szép az üveg citromfacsarónk és facsarásnál a citrommagok nem landolnak a szememben. Ő, aki férfim vigyáz rám, például felaprította a hagymát, nekem most alapjáraton is folyik a könnyem, meg ezen a hétvégén nagyon óvatosan csókol, nehogy megfulladjak, mert csak a számon kapok levegőt. Holnap doki, Murphy meg kapja be, lőttek a kiváló egészségi mutatómnak. Ő, aki férfim egyébként elment vadászni az OBI-ba, valami miatt valami cső kell valami nyílásba, körülbelül így tudnám röviden összefoglalni a kiruccanás lényegét. Szerintem hoz nekem kőhatású festéket, terrakottát, mert szeret.

P.S.: Bejegyzésírás közben hívott az egyik nagymamám, hogy felvettem-é az oltást, mert ők felvették. Hát, még nem kerültem sorra a várólistán, mondtam. Sajnálta nagyon, hogy a papa nem tud velem beszélni, mert épp fürdik, ő meg arra gondolt, felhív addig, amíg a papa fürdik. Ennél majd azért kicsit összeszedettebb öreg néni szeretnék lenni.

4 hozzászólás:

Nutty írta...

Jobbulást, Csibike!

Remélhetőleg, egy másik felsőlégúti izé... (ha meg nem, akkor szövődménymentes gyógyulást!)

Elf írta...

éééééédes :) neked pedig jobbulást mihamarabb!!!

dorw írta...

a'lesz az, amit magma ír: egy másik légúti fertőzés. nálunk az oviban már 4 hete dühöng, mert a t. szülők a beteg/félig gygógyult gyereket simán belökik az oviba.(apró kiegészítő megjegyzés: t. anyuka az esetek 95%-ban otthon van, mert nem kell dolgoznia.) én is benyalintottam még a legelején, most már alig köhögök.:P

csibike írta...

dorw: Nekem egyik sem kell, nem akarok beteg lenni :) Nagyon felelőtlen sok 'felnőtt', de a munkahelyén is... Amikor tanítottam, a kollégák azért jártak be lázasan, hogy demonstrálják, nekik a munka a legfontosabb.

Elf, magma: Köszi szépen :)