2009. november 16., hétfő

Háegyenegy és én

"Küldd tovább ezt az e-mailt az ismerőseidnek. Soha nem tudhatod, ki veszi figyelembe - és marad miatta életben." Ilyen és ehhez hasonló bájos hangvételű körméleket kapok mostanában, tele mindegyik iszonyú sok okossággal éspervagy filmre kívánkozó összeesküvéselmélettel. Persze, ez még mindig jobb, mintha azzal fenyegetne a küldözgetnivaló, hogy ha nem passzolom tovább, soha a büdös életben nem szerelmezhetek többet, mert átok száll reám. (Megszakítottam azt a láncot is, naná, és azóta is vígan szerelmezek, sőt.) A háegyenegy miatt képtelen vagyok pánikolni, egészen konkrétan unom a faszságokat és a H1N1 körül kialakult-kialakított hisztériát, a félinfókból felépült ködöt és a demagóg szólamokat. Nálunk ingyenes az oltás, cégérdek, hö, fontos ember vagyok, ebből is látszik, de nem ezért szúratom meg magam. Rengeteget olvastam az utóbbi hetekben, hogy jól dönthessek, és az olvasottak alapján számomra az oltás a logikus lépés, holott én tényleg csak vészhelyzetben nyúlok gyógyszerhez, ha már nagyon szenvedek, azzal szoktam bepróbálkozni ő, aki férfimnél, hogy lőjön le, de erre valamiért nem hajlandó, pedig már van mosogatógépünk is. Idén eddig cirka két vagy három fejfájáscsillapítót sikerült beszednem, mert gyűlölöm, ha a fejszaggatás miatt semmit sem tudok csinálni, ennyi, a derék- és gerincfájdalmaimat viszont bogyók nélkül tűrtem, például, annak ellenére, hogy nem keveset sírtam kínomban. Általában novemberre szoktam lebetegedni, és decemberben az ünnepekre, a karácsonyfa alatt mindig fújom az orromat, szilveszterkor meg lázas vagyok. Egyelőre elég jó a betegségi mutatóm, ha továbbra is ilyen klasszul megy minden, elmondhatom magamról, hogy 2009-ben pár napig tartó köhögést, orrfolyást, torokpirosságot leszámítva nem voltam beteg. Ja, a valódi nevem Rambo, igen, ezek alapján kitalálhattad.

P.S.: Csak akkor küldözgess nekem körmélt, ha állatot/gyereket/csokoládéboltot kell menteni, gyönyörű képeket lehet nézegetni, buliról van szó, esetleg szuper viccről, vagy pölö ez a széptestű, zseniális kézilabdás fiú, Nikola Karabatic éhezik és a vacsorájára kell pénz.

11 hozzászólás:

pipacs írta...

én nem oltatom magam, persze nem a köremailek miatt! :)

Névtelen írta...

Nekem jóanyám ragaszkodott hozzá, hogy körbeszurkálja az egész famíliát. Hiába na. Mindannyian olyan helyen dolgozunk ahol sok ember tobzódik egy kupacban-légtérben. Ilyen ez.:)

Elf írta...

sajnálom, hogy nincs már meg az a mél, ami ezeknek a paródiája, nem tudom ismered e, de én betojtam rajta a röhögéstől :)
ma lementettem egy gyönyörűséges tájasat, majd hazahozom, azt elküldöm - vízen tükröződő tájképek :)

kisrumpf írta...

Nem szép, nincs a mellkasán szőr. Felőlem éhezhet.

Mi nem oltatunk.

pitypang írta...

:) nem tudnak meghatni az összeesküvés elméletek,jót vigyorgok rajta (és elgondolkodom:van aki beveszi??:))
Egyébként szerdán be leszek oltva!ha lebetegednék,ezt a gyönyörű fiucskát küldheted gyógyszer helyett !!!!!!!

Csigamami írta...

en is nem oltatok... mert nem. meg mert a tegnapelőtti - ja most veszem észre magyar a billentyűzet :o)- szóval mert a tegnapelőtti riportfilm meggyőzött róla. Pártatlanul szedte ízeire a disznóságot. 6 vagy 7 különböző orvost-gyógyszerészt-egyetemi professzort-kutatót szólított meg. Megoszlottak a vélemények, de az ellenlábasoknak több logika volt az érveikben... Mert enegm valahogy az nem győzött meg, hogy : " Höh- 3 éve teszteljük az oltóanyagot, nem lehet gond..." Áprilisban jelent meg ez a vírus? - na mindegyis...
Disznóságos beteg az orvosához: Doktor Úr!!! Most mit csináljak???
- H1N1 almát! :o)

Iggyke írta...

Mi volt az az indok/ok, ami miatt beoltattad Magad mégis???? Érdekelne..

Névtelen írta...

ez a fiú már most is éhezik, mindjárt leesik a gatyája, úgy kifogyott belőle :-)

csibike írta...

Névtelen: Ja, meg kilógnak a csontjai is :)

Iggyke: Ha gondolod, adj egy mélcímet és megírom :)

Csigamami: Honnan van neked magyar billentyűzeted? :)

csibike írta...

andi: Légyszi, majd írd meg, lett-e bármi bajod :))

kisrumpf: Én csak kajára adnék, úgy maga a fiú nem kellene, hiába kaparná a küszöbömet. Nekem is hiányzik a szőr, meg ő, aki férfim sokkal jobban tetszik :)

Elf: Nem ismerem, ha megvan, küldheted :)

csibike írta...

Toothfairy: És lett bármi bajod tőle? :)

pipacs: Terhes barátnőm sem oltat :)