2009. november 25., szerda

Lőttek Fúrtak az ágynyugalomnak

A közvetlen szomszédok már kora hajnalban fúrni kezdtek, olyan fél kilenc körül. Az egyik fúró tompa, fojtott hanggal vág a betonfalba, érzem az agyamban, módszeresen borzolja-cincálja az idegrendszeremet, a másik fúró éles, mély hangon támad, oda-odacsap, néha attól félek, a fogaim elengedik gyökereiket és mindjárt kiesnek a számból. Az ideggyenge harkályra hajazó kalapácsnál jobban zavar, hogy kint lelkesen bontják az aszfaltot. Gyakran mind a négy kínzóeszközt egyszerre nyomják és az nagy szívás. Hálás lennék, ha az a valaki legalább az egyik fúrót elvenné a vudubabám mellől, köszönöm.

Azon merengek, vajh hova költözzek be a kispárnámmal, takarómmal, vödörnyi teámmal, százas zsebkendőmmel.

9 hozzászólás:

fkt írta...

nem semmi ha meg fel kilenc korul agyban lehet lenni.... enis szerettemvolna... barmennyire takonyos voltam meloba loholtam...... igy megusztam szomszedek tatarozasat.....

Névtelen írta...

Gyere hozzánk Debrecenbe csajszi. Ő aki férfid biztos elenged. Itt csend van, nyugi, és fertőző sem vagyok. Egy darab felfázással büszkélkedem bár az meglehetősen ütős, tegnap reggel vért pisiltem és le akar szakadni a bal vesém. Eredete-oka pedig rejtély számomra, állandóan felöltözve, derekat bebugyolálva, zoknival, csizmával stb. járok. Egyedül a munkahelyen tapicskolok vízben és 35 fokban amikor a gyerekmedencénél kell vigyázni a tejszagúakra.:) Valószínűleg ott, vagyis a vizes kaland után sikerült megfázni, nem tudom, de valaki mostmár megszánhatna ott fent, mert gyötrelem az élet.

dorw írta...

ő, hát ez pont olyan, mint nálunk! :)
a ház mindkét oldalán építkezés folyik: az egyik ha nagy lesz társasház lesz, a másik mélygarázs. na most képzeld el azt, amikor este háromnegyed 10-kor a markoló kanala a mi társasházunk alapzatát karmolássza... (egen, mi lakunk közvetlenül mellette)

Golden írta...

abszolút ideális helyzet a gyors gyógyuláshoz :) Menekülés a munkahelyre, bár a kispárnát lehet, hogy nem tolerálnák :) Jobbulást Csibe!!!

Névtelen írta...

írd be a böngészőbe, hogy maps.google.com, aztán a keresődobozba hogy 43.39008,-1.662626. Nos?

Levente

Vica írta...

Háát, ha mondjuk bikiniben az említett tartozékokkal kivonulsz az erkélyre, tuti csend lesz:D Csak lehet, hogy a gyógyulást késlelteti picit a hadművelet... ;)

csibike írta...

Vica: Épp kérdezni akartam, hogy szerinted meddig lennék beteg az akció után :)

Levente: Tetszik! :) Az odaúton megállnék néhány helyen.

Golden: Ott nincs ágy :/ Köszi :)

csibike írta...

dorw: Ezt még olvasni is nagyon rossz... :)

Toothfairy: Gyógyulj meg minél hamarabb :/ Egyébként még soha nem voltam Debrecenben, legalábbis nem tudok róla.

fkt: Betegen simán, meg ha elalszunk, vagy ha itthon dolgozom :) Jobbulást neked is!
(Eszembe jutott, hogy te vagy a legrégebbi olvasóm :))

Elf írta...

mellettem üres a franciaágy fele.. felajánlom gyógyulni :)