2009. november 1., vasárnap

Mostan színes bogyókról álmodom...

Gondolom, már mindenki tövig rágta a lábkörmét is nagy izgalmában, vajh sikerült-é megfűznöm végre a vágyott bogyót. Nos, jelentem, sikerült, igaz, a fogyasztás még nem megy tökéletesen, ezért azt találtam ki, hogy egyelőre összefűzöm a két félbogyót, majd valamikor rájövök arra is, hogy csinálják a profik, bár így sem mondja meg senki, hogy őbogyóságaik nem egy lendülettel készültek, és igen, ott a tökéletes szederbogyó, ugyanolyan színváltós gyöngyből, mint mögötte az a szivárványos.

P.S.: Itt találtam az ékes franciasággal írt mintát, merci beaucoup.



7 hozzászólás:

zöld írta...

de szépek! *főleg a lila és a zöld tetszik neki, nagyon*

Majmóka írta...

Na én ilyeneket nem tudnék csinálni, az biztos! Mi lesz belőlük? Fülbevaló?

Csili írta...

Szépek... bár számomra inkább étvágygerjesztőek! :DD

Unknown írta...

naggyonszépek!! Ügyes vagy Csibi!Most konkrétan ellenállhatatlan vágyat érzek: énisakarokk ilyet csinálniiii!!!! Megfertőződtem, időm is van rengeteg (asszem) ésugye a vasalás is jó dolog :D , de ezek gyönyörűek!!!Jó érzés lehet, hogy a kezed alól ilyenek bújnak elő!

Iggyke írta...

Fogadjunk, hogy most is golyózol. Na remélem nem be- persze. Szóval írjál már. Na.

csibike írta...

Iggyke: Meló, bár inkább gyöngyöznék :)

Babka: Maximalista állatként is meglehetősen tetszenek, kínlódtam velük nem keveset, mire eljutottunk idáig és ez még csak a kezdet :) Szólj, ha tudok segíteni!

Csili: Ühhü, élőben még inkább azok :)

csibike írta...

Majmóka: Perpill nyakláncban gondolkodom, meg karkötőben, csak még nem állt össze a fejemben, mit is akarok konkrétan :) Biztos tudnál csinálni, nem nehéz, csak türelem kell hozzá.

zöld: Melyik zöld? :) (Fogadjunk, hogy a világos :D)