2010. március 9., kedd

Már megint nem vagyok trendi

Bevallom, tegnap kaptam nőnapi virágot ő, aki férfimtől és azt is bevallom, nagyon örültem neki - a nyakába ugrottam. (Nem a virágéba, ő, aki férfim nyakába.) Épp nyűgös terhes korszakomat élem, teljesen kiment a fejemből, hogy már nőnapnál tart az idő, korrekt tizennyolckarikás csókkal köszöntem meg a meglepetést. (Bevezetésként.) Mostanában trendi lett ócsárolni a 'kötelező' ajándékgyomosdit, mi nem játszunk ilyet, ő, aki férfim meg én, kapok virágot március nyolcadik napján (is), nem kínos és nem muszájkör. Ő, aki férfim vigyorogva megjegyezte, hogy jövőre már anyák napján is lesz növényem, nem is tudom, mire gondolhatott aztán végigköszöntötte családjának nőtagjait, majd felhívta anyukámat, mert ilyen rendes gyerek, bár anyuék enélkül is a kedvenc kajáját sütik-főzik neki, szóval, kölcsönös a kényeztetés. Kicsit sem bánom, hogy a gyerekeinknek ilyen apja lesz.

P.S.: A blogspot egy árnyalatot mindig halványít a képeken (én meg fotózásból mínusz száznegyvenhármas szinten dekkolok), de ha rákatt, nagyban ott van a majdnem eredeti színvilág. A virágos hófehér aprógyöngyöt fűzött néhány hosszú és vékony és zöld izé végére, azokat képzeljétek hozzá.


9 hozzászólás:

Béb írta...

Szép!
És jó neked!
Nekem is jó! Az enyém 0:03 perckor egyszer csak közölte. És jól esett!
És nem zavar, hogy nem vagyunk trendik...

Aliana írta...

sosem voltam trendi, úgyhogy én is egyszerűen csak örültem a csokornak, ami most épp itt virít mellettem az asztalomon :)

Elf írta...

milyen szép :)
én pirosmosgyoróst kaptam, de nem hiszem hogy nőnapra.... ő abszolút nem tarja ezeket az izéket, viszont szinte minden héten kapok valami apróságot :) szóval egész évben nő vagyok :)

roza írta...

Gyönyörűséges :)
Én sárga rózsát kaptam,de én szoktam csak úgy kapni kis apróságokat,virágot :)
Azért jól esik ez az ember lányának,na :)

Névtelen írta...

Én ma fogok kapni I.-től, és nem virágot, hanem bambuszt, mert két hete hüppögök az elpusztult előző miatt. Kérésemre nevet is adott neki, ragaszkodik közös bambuszunk Sanyi névre kereszteléséhez, szóval kicsit érdekes de aranyos nőnapi ajánékot kapok.:D

Macsek írta...

Széééép :D:D:D

szavam: muppyri

woww

pipacs írta...

Szépséges tulicsokor! :)

csibike írta...

pipacs: Nem tulipán :)

Macsek: Mi az a muppyri? :)

Toothfairy: Az, és valószínűleg nem sok embernek van Sanyi nevű bambusza :)

csibike írta...

roza: Nálunk is egész évben kölcsönös az ajándékozgatás, kis hülyeségek, de nagyon jó érzés :)

Elf: Az a jó :)

Aliana: Nálam is asztalomon van, hogy szem előtt legyen :)

Pigi: Volt egy ilyen sejtésem, hogy téged sem :)