2010. április 8., csütörtök

Azért is jó terhesnek lenni...

... mert megmenekülök a női magazinok és netes oldalak olyan szokásos tavaszi stresszkeltő faktorától, hogy például közeledik a bikiniszezon, dobd le magadról a nagy téli zabálások közepette felszedett hájtengert, te dagadt disznó, fogyj ötmillió kilót három nap alatt az ananász-, a répa-, a levegő-, a rizs-, a Candida,- a vércsoport-, a csakra- és a tökömtudjamégmilyen diétával. És még azért is jó terhesnek lenni, mert ez a más állapot kiválóan védi a pénztárcámat erősíti a lelkemet: Cirka három-négy pár tavaszi cipőt néztem ki magamnak a postaládánkba gyömöszölt reklámújságokban, csupa színes-nőies bohóság, ami azért kell, mert csak, de erős vagyok, egyet sem veszek, a reklámcuccokat meg kidobtam a szemétbe, miközben azt mantráztam magamban, hogy kismama vagyok, úgyis megdagad a lábam és egyiket sem hordhatom, kismama vagyok, úgyis megdagad a lábam és egyiket sem hordhatom, kismama vagyok, úgyis megdagad a lábam és egyiket sem hordhatom. 

8 hozzászólás:

Csapos írta...

Úgy is a kismamák a legszebbek :-)

dorw írta...

na igen, a lábbeli kérdés.
tegnap elmentem cipőt nézni, elvégre jön a meleg, kell a könnyen felrántható szandál, papucs, amit nem kell kötögetni és a nyakam-bokám sem töröm benne.végig fanyalogtam az üzletet - a szandálok terén különösen finnyás vagyok - és a leghátsó polcon megtaláltam a szerelmemet, az olcsórondapocsékminőségűek közé eldugva. tökéletes volt:zselés talpú, mindenhol ergonómiás, csudiszép földvörös színű. majd' 20 ezerért.
most sírok... :P

Mini írta...

Hát ez jó:)

Niki írta...

Most még vehetsz cipőt, a lábdagadás majd csak az utolsó 2 hónapban jön. Ja meg meg is fog nőni minima 1 számmal. Nekem alapból 38-as a lábam, az utolsó hónapban-ami augusztusban volt- 40-es papucsot kellett vennem.:))) Most, másfél évvel később újra jók a 38-as cipőim. Ez van.:)

Szeri írta...

Nem feltétlen fog dagadni vagy megnőni a lábad. Nekem egyik gyerekkel sem. Ha vizesedni fogsz, csak akkor dagad be annyira a lábad,hogy ne tudj belebújni egy zártabb cipőbe. Szandit meg papucsot nyugodtan vehetsz magadnak, amúgy is:))) Én papucsos vagyok, a szandit gyerekkorom óta utálom:DDD

RneIcus írta...

azért mezítláb csak nem mehetsz! naaaa, vegyél egyet! ;)

csibike írta...

Hé, ne kísértsetek, nem lesz pénzünk pelenkára :)

Csigamami írta...

nekem nem dagadt ;o) (tom... gonosz vagyok...)