2010. április 28., szerda

A focisták és én

Nem, ez most nem gruppenszexes fantáziálgatás lesz, bocs. Az történt, hogy a tegnapi Lyon-Bayern meccs előtt valami női riporterarc a TV2-ről megkérdezte Demcsák Zsuzsát, miért szereti a focit vagy ilyesmi. Nem emlékszem pontosan, elég szarul hangzott a kérdés, megint olyan "bár kurvára nem értek a focihoz és a sportriporterkedéshez, azért kérdezek valamit, ha már betosztak ide a rajongói sátorba" kategória. El kellett volna kapcsolnom, igen, csak nem akartam lemaradni a meccsről, így esett, hogy tanúja voltam D. Zsuzsa válaszának. D. Zsuzsa fura szemcsillogtatás közepette arról áradozott, hogy sportolói teljesítmény, kihívás és ez gyönyörű. Címszavakban, mert itt sem emlékszem pontosan, amnézia az én barátom. Nos, be kell vallanom, mélyen belenéztem önmagamba és perpill azon merengek, melyik zarándokúton sétáljam ki a belemet némi feloldozásért. Szóval, azt láttam ott mélyen önmagamban, hogy én bizony nő vagyok. Jó, ez azért klassz hír és nem újdonság, önazonosság és nemi identitástudat kipipálva, viszont gyarlóságom is ebből a tényből fakad: Szép csel ide, pompás passz oda, bombagól emide, remek taktika amoda, én azért megnézem a focistafiúkat. Nem kicsit. Persze, fontos a meccs színvonala (egy DVSC-Paks mérkőzés nem hoz lázba), a játékintelligencia, meg a technikai képzettség (most felvágok azzal, hogy ilyen kifejezéseket is ismerek), de azért vérnőstény énem tisztában van azzal, hogy kilencven percen keresztül néhány gyönyörű hím is rohangászik a pályán, kidolgozott hasizommal, feszes combokkal és formás seggel kergeti azt a nyamvadt lasztit. És ilyenkor baromira nem tudok arra gondolni, hogy ahhh, micsoda sportolói pályafutás, sőt, nem tördelem az ujjamat azért sem, vajh ikszedszer is BL-győztes lesz-e a Bayern München. Inkább például olyasmi jut eszembe, hogy bazzeg, Cannavaro, tök jól nézel ki, mi a rákért turházol ilyen gusztustalanul a fűre? Soha nem fogok tudni olyan intelligensnek és szakmainak tűnő választ kicsikarni magamból, mint D. Zsuzsa, ha engem faggatna a riporter, bevallanám, hogy az izgalmas meccs és a jóképű srácok miatt nézem az elődöntőt. Jövő ilyenkor valószínűleg nem rémlik, ki nyerte a BL-t, de tíz klassz focistafiút gond nélkül fel tudok majd sorolni.

6 hozzászólás:

Névtelen írta...

Ez jóóóóóóó!!!!
Jót nevettem :D

Nikletty

1 írta...

Már az uram, aki focista a drága, és ezerrel mennek itthon a meccsek, megszokta, hogy pasik szerint rangsorolom a csapatokat. Sőt mi több egyedi, női-szemes mérkőzés-közvetítéseket szoktam leadni neki, meg okos kérdéseket teszek fel. Érdeklődtem már afelől is, hogy miért nincs zsepijük, hogy a pólójukba fújják az orrukat, hogy miért kell állandóan köpködni, mert az undorító még egy jó pasitól is (pláne) :) de a legjobb amikor a meccs végén vetkeznek a fiúk és... :) lám, nem csak engem foglalkoztatnak ilyen kérdések :)
Sok nő utálja a focit, szoktam is mondani, nem értem őket, ott az a sok jó pasi, ha másért nem, hát azért el lehet viselni...
Ugye, hogy lehet élvezni a focit? :)

Niki írta...

Szerintem D. Zsuzs a médiavilág legnagyobb kakukktojása! Még soha, sehol nem hallottam tőle értelmes megszólalást! Botrányos!
De a poszt fantasztikus volt, és jót nevettem rajta!

Golden írta...

abszolút egyetértek... Schweinsteiger lehet akármekkora a pályán, ha egyszer ilyen neve van és amúgy néz ki, neki nálam lőttek. Alessandro viszont (igen, a del Piero) ha ezerszer is a pasikat kedveli, nálam bejön, mint pasi és mint focista is... :)
javaslom még a teniszt, csuda izgalmas sport; szünetben mezcsere és egyebek miatt :)
Zsuzska meg ... hát, erről érdekes lenne egy hapsi véleménye is :)

Elf írta...

hahh
eszembe jutottál egyből, te függő :):):)
http://www.noilapozo.hu/20100501/lecso-recept
és még a kód is gastros :P

csibike írta...

Elf: Köszi :)

Golden: Ő az a tipikus német srác :) A teniszben van mezcsere? Nőknél is?

margelis: Valószínűleg nem az intelligenciája miatt szeretik :) Köszi.

Macskusz :): Jaja, állandó címke a nőkön, hogy utálják a focit, pedig vannak jó meccsek és jó pasik is :) És mit mondott? Nincs idő előbányászni a papírzsepit vagy az nem annyira macsós megnyilvánulás?

Nikletty: Egs :)