2010. június 15., kedd

Vágyakozás

Forralt bor, ahogy ő, aki férfim csinálja, kóstolás nélkül, csak úgy érzésre a bor, a méz, az alma, a narancs, a citrom, a fahéj, a szegfűszeg, illatos-zamatos és bódító, minden buliban ez fogy el először, és muskotályos pezsgő, igen, jöjjön az édes, mert nem vagyok úrinő, hányszor megkaptam már, mit bánom én, és a vörösboros kóla is vágyaim netovábbja, dobjátok a köveket. 

Engem a terhesség fog az alkoholizmus karjaiba taszítani.

8 hozzászólás:

manner írta...

szerintem egy fél pohár vörösbort nyugodtan megihatsz esténként.

sedina írta...

Hú ezek közül bármelyik jöhetne nekem is. Ja és nem vagyok alkesz, csak néha megkívánom... H-S. Edina

dorw írta...

fél pohár vörösbort tényleg lehet inni naponta, nekem a kórházban javasolták. de mit tehet az ember lánya, ha azt nem kívánja?! ellenben a krémlikőröket... hajajj... lassan ott tartok, hogy kívülről nyaolgatom az üveget :P Szóval én megértelek! :)

Névtelen írta...

Én terhesség nélkül is szeretem ezeket. :))

Ildi

Elf írta...

Csakis azért, mert borzasztóan vigyázni akarok a Ti és a Babák egészségére, azért eláldozom magam és megiszom a készleteiteket :):):) Mikor menjek?
(elképzeltem dorwot üvegnyalogatás közben :))))

Csigamami írta...

3 eve nem ittam forralt bort :o( Pedig itt vannak ezek a nagyon jo karäcsonyi väsärok hmmmmmm :o) elöször a betegsegeim miatt utäna meg szoptattam.... uuuuu
sztem 2 korty utän fejre ällnek :o)

Kjersti írta...

Egy meglepő új tanulmány szerint a terhesség korai szakaszában a mértékletes alkoholfogyasztás segíthet megelőzni a viselkedési problémák kialakulását a születendő gyerekeknél.

http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/terhesseg/20100616-a-mertekletes-alkoholfogyasztas-terhesen-jot-tesz-a-babanak.html

Bár már te nem a korai szakaszban vagy, ha hamarabb tudod... :o)

csibike írta...

Megfogadtam, hogy nem fogok alkoholt inni a terhesség alatt. Hiába lehetne, rossz érzés lenne emiatt :) Majd terhesség-szoptatás után kiélem magam.