2010. szeptember 13., hétfő

Minden más helyett

Pakolni kellene meg takarítani, és az a durva, hogy ez nem egyszeri pakolás és takarítás, hanem az a soha-véget-nem-érő-borzalom, mintegy két hete pakolok és takarítok, és úgy érzem, még mindig nem tartok sehol, illetve ott nem, ahol szeretnék, ezért ma sztrájkolok, teljesen logikus, ugye, magányos sztrájkomban pedig alkotok - háttal a vasalnivalónak. Elismerem, nem a leghatékonyabb problémamegoldó módszer, de ki tudja, talán valaki kivasal helyettem, amíg nem nézek oda. 


Ezek nem sztrájktermékek, A Pakolás És A Takarítás előtt születtek, katt rá, ha nagyban is. Pl. a Sárga Szemétládát csillagvihar kérte és klassz, hogy beletaláltam a színeibe. Margelis megrendelésének fele meglepetés, azt majd máskor, ha eljuttattam hozzá. Mostanában nagyon messze van minden bolt és minden posta, már nem is emlékszem, milyen érzés, párducléptekkel sietni valahová és ügyeket intézni gyorsan-hatékonyan. Azért igyekszem.

7 hozzászólás:

Marjann írta...

CSíkos Szemétláda mintája nagyon bejövős.

sedina írta...

Hú nekem mindegyik nagyon tetszik. Naaaagyon ügyi vagy! Én tuti nem tudnék ilyet csinálni. H-S. Edina

csibike írta...

Köszi :)

Elf írta...

hűha......
ha babázás után újra dolgozni akarsz sztem simán megélsz ebből :):):)

Niki írta...

Ezt csak most olvastam, de már én is nagyon kíváncsi vagyok!
Tényleg megélhetnél ebből!

Elsia írta...

A pirosakért és a lila karkötőért nem vállalok felelősséget, lehet ha meglátom valakin leszedem. Ismeretlenül kotyogok ugyan, de most már nem bírtam megállni. Csodásak!

csibike írta...

Sajnos, az én gyöngyös tudásom (még) nagyon kevés ahhoz, hogy megéljek belőle :)

Elsia: A Sárga Szemétláda kivételével mindegyik eladó :)