2011. április 23., szombat

Talán tudtok segíteni

A bal lapockám alatt tegnap felfedeztem egy féltenyérnyi piros pöttyös területet: úgy néz ki, mintha hátba vágtak volna a húsklopfoló recés felével. Mivel nem feküdtem se tűpárnába, se sündisznóba, se kaktuszba, fogalmam sincs, mi ez az izé, viszont egyszer-kétszer rosszul emeltem fel a fiamat és hallottam, hogy emelés közben valami pattan-roppan azon a területen, fájt is és fáj is, ha terhelem, és kicsit zsibbad néha, így előfordulhat, hogy a kettőnek van valami köze egymáshoz. Elpattantak a hajszálerek vagy ilyesmi? (Ez ugye olyan sebesülés, ami miatt soha többé nem szabad mosogatnom?)

8 hozzászólás:

Marjann írta...

Mosogatást nem tudom, de hogy a vasalás sokat ronthat a helyzeten az valószínű!

Névtelen írta...

Mutasd meg feltètlen zuradnak is, ha nem tudtok ràjònni, mi lehet ès fàj mèg, iràny a dottorbàcsi!

Névtelen írta...

Elképzelhetőnek tartom, hogy a rossz mozdulat miatt valami kis izom elszakadhatott, vagy valami elpattant, a piros pötyik pedig szerintem apró bevérzések lehetnek (az előbbi következtében) a bőröd alatt. Kenegesd visszérkenőccsel, segít halványítani a pöttyöket, de egy dokinak se ártana megmutatnod a hétvége után. Kellemes Húsvétot kívánok Nektek!:)
P.S.: Ha kétségbeesett bociszemekkel pislogsz Ő Aki Férfidre, talán bevállal három nap mosogatást, többre sajnos nincs remény.:))))

Elf írta...

SOHA TÖBBET, és semmi más házimunkát sem :):):)
Kend be valami traumára való krémmel, ha véraláfutás, akár izom - akár hajszálérszakadástól, akkor javulni fog. Ha nem, akkor dottore...
Sokat segít a problémán Ő AKI Férfid Gyógypuszija :):):):)

Csigamami írta...

Semmiképp. Patikai orrkenőcs mindere jó... Mosogatis-undoritis, undorító egy betegség, pár éve szenvedek már benne... Sajna meg kell tanulni vele élni. A tüneteken enyhíthet esetleg egy mosogatógép (de sajna abba sem maguktól császkálnak be a cuccok, SŐT... ki sem). Tehetősebb fajtáknál HausCare Managment (ma már tuti ilyesmi neve van otthon) - ez az amire nekem még várnom kell pár évet...
Én az olyan parázós fajták közé tartozom, szal én tuti dokihoz mennék, így nem is kezdek el találgatni, mert ha velem történt volna már tuti attól rettegnék, hogy amputálni kell a hátam...vagy ilyesmi.
Majd tudosíts azért minket.
Kitartás a betegség elviseléséhez, sajna ez ilyen Chrom betegség fajta...

Névtelen írta...

Ha kiutesszeru, es mar voltal baranyhimlos, akkor en ovsomorre tippelek. De ha tovabra is faj akkor majdnem bizti, megoldas: razokeverek. Viszont vigyazz, mert uaz a virus (?) okozza, mint a baranyhimlot!!! De remelem mar elmult ;)Ja es tuti, h nem lehet vele mosogatni ugy 5-6 evig!!! Amosogatas eletveszelyes ilyen allapotban!! Shimmer

zebrina írta...

Nekem is az övsömör ugrott be, bár nem vagyok szakértő. Mindenképpen keress fel egy orvost!
http://www.hazipatika.com/services/betegseglexikon/view?id=220

csibike írta...

Köszi a tippeket, és főleg azt, hogy megerősítettétek a mosogatásos dolgot, gyanítottam, hogy csak ront a helyzeten :)

Szerencsére nem övsömör. Kiderült, hogy az a tájék a fiam emelgetése, a cipekedés, a blogírás és a gyöngyfűzés miatt bedurrant. Ezeknél a tevékenységeknél terhelem fokozottan azt a részt.