2012. április 22., vasárnap

Szupertitkos lomtalanítás

Mint az Oscar-on, évről évre lezárt fehér borítékban érkezik az infó a lomtalanítás időpontjáról (jövő hét szerda), évek óta nem plakátolják ki a házban, nehogy kiszimatolják a lomisok, hol várható a következő jó fogás, ennek ellenére péntek este már lecövekelt néhány lomis kocsi a ház előtt, és még jönnek páran, ebben biztos vagyok. Kész pazarlás a papír és a nyomdafesték és a postázás, legyen újra plakát, tökmindegy úgyis. 

Őt meg imádom, és gyerekkoromban nagyon vártam, hogy feleségül vegyen, de persze az a dög Priscilla lenyúlta. (Hasonmások kíméljenek, már nem aktuális a dolog.)



4 hozzászólás:

maris írta...

mi onnan tudtuk meg, hogy nemsokára lesz lomtalanítás, hogy jöttek a táborozók. pár napra rá a levél is megérkezett. kereken 1 hete vannak itt, de holnap elvileg távoznak.

Judit írta...

Juj, én is imádom, ez a száma egyenesen fantasztikus! :O
A lomtalanítás meg külön túlélő próba Budapesten :)

csibike írta...

Neyla: Olvastam évekkel ezelőtt pár cikket arról, hogy mennyi pénzt keresnek így a lomisok. Nem vonz a pálya, bár elképesztő összegekről írtak :)

maris: Honnantudják, honnantudják? :)

Judit írta...

Ja, hát erre felénk ebből konkrétan házakat építettek fel, családokat tartanak el, csak itt osztrákokhoz járnak ki lomizni becsületes magyar emberek, itthon meg jó pénzért eladják a szerzett dolgokat... de persze kereslet is van rá, mert még így is sokkal olcsóbb, amit kint kidobtak szinte új állapotban... de ugye ugyanez a helyzet az angol turkálókkal is.