2012. május 23., szerda

Mexikói barátokat szeretnék, valaki?

Az új ásványszerelmemet úgy hívják, hogy szivárvány kalszilika (rainbow calsilica) és ilyen klasszul néz ki (a kép innen):


Nem dobtam az előző szerelmemet, a krizokollát - ha ásványról van szó, nagy az én szívem. Szóval, ez a szépség Mexikóból származik, úgyhogy ha idén ott nyaraltok vagy akad néhány mexikói pajtásotok, csibike nagyon tudna örülni némi szivárvány kalszilikának.

Ő, aki férfim amúgy elengedett az ásványbörzére, pusztán annyit fűzött az egészhez, hogy a pénztárcámat elveszi. Ismer már, na.

8 hozzászólás:

miskolczi írta...

Érdekes. Hogy tetszik-e, azt még nem tudom. Mindenképp előnye ennek a kőőőőőőőnek, hogy a sokféle szín miatt sokféle stílusban és sokféle színnel összedolgozható, aztán a szerencséseknek viselhető...
Nekem az ásványok közül most a krizoizé az abszolút kedvenc. :)

csibike írta...

Épp egy lila-kék-bronz hosszú nyakláncon dolgozgattam az elmúlt napokban, ott használtam ilyen kalszilika golyókat, nekik nem ennyire erőteljes a színük-erezetük, de gyönyörűek :) Majd felrakom az ékszeres blogomba.

Szeri írta...

Gyönyörű! Mint ahogy az is, ami most érkezett Tőled!
Itt is köszönöm!!:))

Unknown írta...

Ha Mexikóban járok, hozok Neked ilyent. (Most arra nem akarok utalni, hogy erre annyi esélyem van a közeljövőben, mint Neked, hogy ott csápolsz Bryan Adams budapesti koncertjén pár nappal a szülésed után.) :)

dorw írta...

ő. ez igazi, nem fotosop? :)

csibike írta...

dorw: Szépen fotózták, de tényleg van ilyen szép erezetű is. Az enyémek kicsit más színűek-csíkozásúak :)

algamonx: A szándék a fontos :)

Szeri: Örülök nagyon :)

vasasvirag írta...

Szia! A Barátnőm Mexicoban él. jelenleg itt van és legközelebb szeptemberben jön haza (szülni). :D Milyen mennyiségben lenne szükséged kalszilkára lenne szükséged?

Elf írta...

aztaaaaaaaaaaaaa