2012. október 20., szombat

Az október sem a mi hónapunk

A folyosón elég hangosan beszélgetett egymással a két szomszédunk, zárt ajtón keresztül is remekül hallottam (a mosást pakoltam be, kábé három méter volt közöttünk ajtóstul), hogy az öregék lakásában még mindig vígan szaladgálnak az ágyi poloskák, és majd pénteken az új szomszédunk is hívja az irtóembert, nemcsak az öregék, és lefújatják a folyosót is. A helyzet tehát az, hogy a poloskáink a szomszédoktól slattyogtak át hozzánk, mert csesztek normálisan kiirtatni a kis dögöket. Ezért kellett elköltöznünk egy hónapra. Az öregék két hónapja képtelenek megszabadulni tőlük, pedig ott laknak, simán fel lehetne számolni őket. (Mármint a poloskákat. Bár az öregék is elköltözhetnének, piszkosul sunyi emberek.) A poloskák nyilván nem hatódnak meg a baromira büdös házi kotyvalékaiktól. (A saját konyhámban éreztem a vegyszerszagot.)
A gond az, hogy Andrison megint vannak csípések. A héten ő, aki férfim talált egy élő, mérgezetlen példányt a fürdőszobában, én meg tegnap este egy másikat a hálóban, hasonló paraméterekkel. Ma a folyosón láttunk egy döglött poloskát. Érzem, hogy egyre jobban horgad fel bennem az agresszió, mert egyik szomszéd sem szólt a kis barna társlakók miatt, és ha szaporodnak a csípések, megint ki kell költöznünk, bzmg. És gőzöm sincs, jutott-é irtószer a két babakocsira a nagy fújkálásban, mert azok meg kint állnak a folyosón. És ha elköltözünk, Andris megint ki fog borulni, és megint előjön az allergiája. Elegem van.

6 hozzászólás:

Queen of my mistakes írta...

Hm, a szomszédokról a következő jómagyar mondás jutott eszembe: ha megdöglött a kutyám, dögöljön meg a szomszédé is! (ha bogaras vagyok, nem szólok, hadd legyenek a szomszédok is azok!)

Kitartás Csibi, reméljük ki lesz irtva az összes dög! Mostmár a lejtő után csak emelkedő jöhet.

Anita írta...

szia!

Mikor költözött az új szomszéd? Ha velük kb. egy időben jelentek meg a poloskák, akkor valószínű ők hozták a bútorban, lehet kaptak egy használtat vagy valamit költözéskor, vagy már volt az övékben. Az nagyon jó ha mindegyik lakásban lesz fújás meg a folyosón, de konkrétan az egész házban kellene mindenkinél, mert édes kevés hogy 3 lakásban irtanak. Nálunk mind a 10 emeleten irtottak, a ház fizette és így eltűntek a poloskák. Megkérdeztem az irtó srácot, azt mondta azóta nincs a házban. Szóval a kis dögökkel keményen kell bánni. Én összehívnék egy lakógyűlést vagy nem tudom már hogyan hívják és feldobnám hogy mindenkinél legyen irtás. Akinél nincs bogár annak nem gáz mert csak körbe fújják a lakást és ennyi, szinte semmit nem kell tennie, akinél pedig van annak egyébként sem árt kipakolni, és kimosni az összes ruhát. Tudom, hogy macera de különben soha nem tűnnek el, mert kiirtják a 3 lakásból és felmenekülnek, vagy éppen le egy másik lakásba, onnan pedig egy idő után megint vissza hozzátok. Szóval én már kollektív cselekednék a lakók helyében. Tudod az ember nem szívesen hirdeti hogy bogarakkal osztja meg az otthonát, emiatt lehet hogy nem szólt senki. Sok sikert. Majd szólj mit sikerült intézni és ha semmit akkor tényleg megszerzem a cég számát akik nálunk irtottak.

Majmóka írta...

Jajj, szegény! Hát komolyan sajnálom, hogy ennyire nem szerencsés a helyzet. Én is elég idegbajos lennék a helyzetetekben. Reméljük, hogy megoldódik.

dorw írta...

FUCK

:(((

csibike írta...

dorw: Az :)

Majmóka: Durva lenne két hét után megint egy hónapra kiköltözni :)

Anita: Egyelőre nem lehet elérni a közös képviselőt, de legkésőbb szerdán elkapjuk :)

Mea: Á, sajnos, Az Élet olyan is tud lenni, hogy sok lejtőt produkál egymás után :)

teide írta...

Jaj! :-(