2013. június 22., szombat

Nagyon bénának úgy kell lenni...

... hogy például...

... vállon szúrod magad a faliújságról lelógó képeslap egyik csücskével. Vérezősen. Nem, nem acélból készült a képeslap, szimpla papírból.
... a majdnem eltört lábujjaddal három nappal később véletlenül belerúgsz az etetőszékbe. És később valamelyik masszív gyerekjátékba is. 
... majdnem letéped az arcodról a felső ajkadat egy hivatalos papírlappal, amit azért vettél a szádba pár pillanatra, mert a földre nem tehetted, zseb nem volt nálad, a lábad között a bevásárlószatyrot szorongattad, a két kezed meg éppen másra kellett.  
... elalvás előtt kiügyeskeded a szemedből az aznap újonnan kibontott, egy hónapra hitelesített kontaktlencsédet és beleteszed a tartójába. Rá a másikra. Ami lejárt. És amit ki kellett volna dobni. Bosszantóan egyforma mind a négy. Mínusz egy pár lencse, mínusz kétezer forint.
... egy héttel később elalvás előtt kiügyeskeded a szemedből az egy hete hordott új kontaktlencsédet, aztán reggel észreveszed, hogy csak az egyik lencse úszkál a tartójában. A másik rész üres. A kóbor kontaktlencsét végül a zuhanyfejen leli meg a háztartás másik felnőtt(nek mondott) tagja. Összeszáradva. Mínusz egy pár lencse, mínusz kétezer forint.

Nem tudtok überelni, ne is próbálkozzatok. 

Igen, nekem néha nagyon nehéz magammal.

6 hozzászólás:

Névtelen írta...

Bocs, de:)) Eszter

che írta...

az ilyen bénázásaimkor azzal vigasztalom magam, hogy ezek talán egy sokkal nagyobb tragédiát védtek ki...valahogy...
mellesleg így jár, aki a lábai között a bevásárló szatyrot szorongatja (bocs) :)))

Zsófi írta...

Labai kozt bevasarlo szatyor, ajkai kozt papirlap, de azt nem tudtuk meg, hogy a ket keze eppen mire kellett :-)

En rohogni szoktam a sajat benazasaimon. Persze tudom, hogy nehez, ha eppen csillagokat latod a fajdalomtol. De azt hiszem tenyleg orulni kell, ha "csak" ennyi a baj.
Fel a fejjel a labujj meggyogyul, milyen vacak lenne ha nem tudnal belerugni az etetoszekbe vagy gyerekjatekba, mert nem lenne gyereked, az ajkadat van aki gyogyitsa, kontaklencse meg lesz masik (ha megsem akkor max ujra belerugsz a szertehagyott jatekokba).

csibike írta...

Em-ma-ma: Én is szoktam, de mostanában már nehezebben megy a röhögés, belefáradtam-belefásultam az anyázásba :)

che: Minden más foglalt volt :)

Eszter: Egészségedre :)

Leonine írta...

Nekem most egészségügyileg jár rám a rúd egy kicsit. Ahhoz képest, hogy máskor évekig semmi gondom, most egy hónapon belül feldagadt a fél arcom egy látszólag tökéletes, de - mint utólag kiderült - gyulladt fog miatt. A fogorvosi kezelés szerencsére rendbehozta.

Pár nappal később megjelent a hasamon négy-öt pattanás (pedig sosem vagyok pattanásos), ami nem is lenne akkora gond, ha az Uram nem közli, hogy lehet, hogy övsömör (azt sem tudom, mi az, ezért utánanéztem, rendkívül biztató volt, hogy pl. a leukémia kísérő tünete is lehet). Szerencsére két nap után szimplán leszáradtak, így nyilván csak pattanások voltak. Azért azt a két napnyi sokkot nem kívánom senkinek.

Most meg úgy néz ki, hogy árpa van a bal szememen. Jövő hónapban leszek 27, de úgy tűnik, már lefelé ballagok a hegyről...

Elf írta...

én egyszer egy napig kerestem a lencsémet és a szappanon volt :)))) kék lencse, kék szappan :)