tag:blogger.com,1999:blog-2964336385350190434.post6277765990895199449..comments2023-05-31T17:25:01.443+02:00Comments on Nem vagyok normális - és még élvezem is...: "Valaki mondja meg, miért ilyen..."csibikehttp://www.blogger.com/profile/13671621394795622254noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2964336385350190434.post-30447112837292258812010-08-06T17:03:31.597+02:002010-08-06T17:03:31.597+02:00Köszi :) Vajon működik rizsliszttel is?Köszi :) Vajon működik rizsliszttel is?csibikehttps://www.blogger.com/profile/13671621394795622254noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2964336385350190434.post-28953729070228494322010-08-05T15:03:47.217+02:002010-08-05T15:03:47.217+02:00Én ezt a clafutis-receptet csináltam egyszer. Híme...Én ezt a clafutis-receptet csináltam egyszer. Hímegyedeknek is bejött 3-37éves korig legalábbis :) (Pedig piteforma helyett én is egy szimpla jénaival próbálkoztam)<br /><br />• 12,5 dkg rétesliszt <br />• 3 tojás <br />• 5 dkg cukor <br />• 1 csomag vaníliás cukor <br />• 3 dl 3,5% tej <br />• csipet só <br />• gyümölcsök <br /> <br />Vajjal kikenem a piteformát, alaposan megrakom az alját gyümölcsökkel. A tojások sárgáját habosra keverem a cukorral. Ehhez adom a lisztet, majd a tejet. A fehérjéket kézi habverővel lágyan felverem, és hozzáadom a már összekevert hozzávalókhoz. A tésztát ráöntöm a gyümölcsökre, majd az előmelegített 185 fokos sütőbe teszem. Addig sütöm, amíg szépen meg nem színesedik a teteje. Langyosan és hidegen is kitűnő.Marjannhttps://www.blogger.com/profile/15851401920601607850noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2964336385350190434.post-33417728520260547642010-08-05T13:04:21.649+02:002010-08-05T13:04:21.649+02:00Sanszos, hogy az nálunk férfi oldalról már az extr...Sanszos, hogy az nálunk férfi oldalról már az extrém zöldséges, azaz az 'elutasítandó' kategóriába esne :) Nekem jöhet.csibikehttps://www.blogger.com/profile/13671621394795622254noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2964336385350190434.post-59341178546247289182010-08-05T12:58:21.660+02:002010-08-05T12:58:21.660+02:00Rizs helyett zöldségkeverékkel szoktam, azzal szin...Rizs helyett zöldségkeverékkel szoktam, azzal szintem még kevesebb a macera.:)zazuhttpl://zazula.freeblog.hunoreply@blogger.com