Igen, itt az ősz és itt a nagyon egészséges, kismillió módon elkészíthető sütőtök, de azért vegyük már észre a hentespultról kacsingató jó szagú kolbászokat és kövér hurkákat is. Nem igazán vas- és karotinbombák, vitaminoktól sem hemzsegnek, viszont a kisütött kolbász zsírja van olyan gyönyörű narancssárga, mint a sütőtök húsa, meg méregtelenít is, nem igaz, hogy nem: friss krumplipürével és céklával kombinálva rendkívül gyorsan kisimítja az ideggyűrt homlokbarázdákat. (Mondjuk, nem a homlokodra kenve, bár soha nem lehet tudni.) Ja, és eszméletlenül finom, ő, aki férfim istennőnek titulált a meglepetésvacsora után. (A sültkolbászos vacsora volt a meglepetés, nem az, hogy kapott vacsorát.) Hurkák! Kolbászok! Üdv néktek!
2010. szeptember 24., péntek
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
4 hozzászólás:
mikor a támadónőtől jöttem/jövök haza, terápiás céllal mindig beugrom a piacra a sültkolbászoshoz. :D
diétás kismamák :):):)
Enni jó, terhesen is, meg mindig :)
Vettem kolbászt és megsütöttem, sok mustárral jól megettem, zsírját eltettem.
Ja fogyókúrásan, kenyér nélkül.. :-))
Megjegyzés küldése