2013. augusztus 29., csütörtök

Lehet, hogy depressziós leszek

Ez a sok eső meg sötét meg hideg csak vicc, ugye? Na, nem így hajnal fél négykor, hanem pölö reggel és délelőtt és délután... Augusztusban... Igazából egész évben a nyaralást vártam, minden évben a nyaralást várom a legjobban, és miután hazajöttünk, egyáltalán nem éreztem úgy, hogy bármit is pihentünk volna, most meg már olyan, mintha el se utaztunk volna, és perpill aggaszt az a lehetőség, hogy legalább félévnyi hideg, eső és sötét következik, nekem meg üres a pihenéstankom.

A következő iksz évre az a fogadalmam, hogy soha többé nem nyaralok együtt a szüleimmel. Túl sok egy elrontott nyaralás is.

3 hozzászólás:

Vica írta...

Nyugi, Csibike .-)

Az teljesen várható, hogy augusztus végén egy kicsit elromlik az idő, aztán pedig jön (remélhetőleg) a hosszú-hosszú, szép meleg ősz, a vénasszonyok nyara/indián nyár :-)

Igazán nagyon sajnálom a balsikerű nyaralást, de viszont előtted a remény, hogy Andris nemsokára ovis lesz (ez az elején elégé macerás, az biztos) és csak Sir Dávid marad otthon veled, ami azért könnyebbség lesz, remélhetőleg.
Bízzunk abban is, hogy Andris nem viszi haza az összes létező takonykórt az oviból.

Drukkolok, hogy mielőbb túltedd magad a szörnyű élményeken.

che írta...

hagyd a francba az idei nyaralást Csibike...kezd el várni a jövő évit :)

csibike írta...

che: Nem tudom hagyni, azóta fekete bárány vagyok a családomban, anyám szinte levegőnek néz a saját lakásomban :)

Vica: Igazából az a gond, hogy nem lehetek őszinte, nem mondhatom el a véleményemet a szüleimnek, mert egyből sértődés van :)

Az ovi könnyebbség lesz, bár az eleje fájdalmas.