2014. április 14., hétfő

A férfi, akire kábé kilenc éve várok

Ugye, meghalt Cipő, Republic koncertre már nem mehetek, Andrea Bocelli tavaly novemberben énekelt Budapesten, de valamiért nem szólt nekem előre, az elmúlt három és fél évben kihagytam egy csomó Magna Cum Laudét meg Goran Bregovicot meg Palya Beát (és Robbie Williams is erre a sorsra jut), és a következő három és fél évben tuti rengeteg Alma és Halász Judit koncert vár rám, szóval, tök jogosnak érzem, hogy ott tomboljak Michael Bublé novemberi budapesti koncertjén. Egyedül, mert tudjuk, hogy Az Élet továbbra sem Rákóczi túrós. 

4 hozzászólás:

che írta...

miért egyedül? :)

Rege Ata írta...

És a régmúltad hamarosan el is veszhet, már legalábbis az "ottani" blogod. Nyár elején a blog.hu végleg átveszi a blogolt. Ha "kéred", áttelepítik a blogolos blogod tartalmát - kommentestül, videóstul, satöbbi, csak a dizájnt nem - a blog.hu-ra. Mindezt megtudhatod, ha megpróbálsz belépni manapság a blogol.hu-ra.

Légy jóL! ;-o :-)

Névtelen írta...

Michael <3

csibike írta...

Rege Ata: Köszi, hogy szóltál, simán elveszett volna :)

che: Lesznek még ott néhány ezren, igaz :) Két jegy megrogyasztaná a költségvetésünket, ehhez is szülinapi hozzájárulást kapok. A legolcsóbb 22 ezer forint volt, és amikor én vásároltam (a hivatalos árusítás előtt, a főfanclub tagsága számára fenntartott elővásárlási időszakban), már elfogyott az összes legolcsóbb. 2-3 nap alatt.