2009. október 14., szerda

Nemzene füleimnek

Bevallom, a népesség azon kis hányadához tartozom, amely ki nem állhatja a Kaukázust, ha lenne kutyám, hullana a szőre az énekessrác hangjától, tuti, hamis és jellegtelen és végtelenül irritál, és az ébresztőórám szerepét játszó emerkettőpetőfin most valahogy ez a fahang a divat, fákkk, reggelente lelkiismeretesen nyomják az ilyen és ehhez hasonló csapatokat, és hiába alszom át édesdeden a híreket és a többi zenét, jön egy kappanhangon eldalolt szám vagy az Odett nevezetű akárki és páfff, kinyílik a szemem és annyi a jóízű durmolásnak, pedig úgy örültem, hogy megszabadultam N.G. idegzsibbasztó hangjától, áldassék a neve annak az ismeretlennek, aki eltávolította a reggeli mikrofon közeléből. Azt reméltem, soha többé nem kell csak azért felkelnem az ágyból, hogy kikapcsoljam a rádiót, mert nem bírom tovább elviselni a fülemet ostromló borzalmat. Ha meg már kihámoztam magam a takaró éspervagy ő, aki férim alól, akár el is indulhatok/kezdhetek dolgozni, az a baj.

6 hozzászólás:

fuckinsuperhero írta...

Én simán visszahámoznám magam:)

Amúgy a casablancás (vagy elfújta a szeles, nem értek hozzá annyira) képeden mosolygok hosszú percek óta.
Na jó,igazából vigyorogva-nyüszögve-sírva fetrengek:D

Látom magam előtt az egész filmet csirkésítve....

Elf írta...

elfújta a szeles :)

szia csibe :)

Salsero írta...

Ilyen helyzetekre jó a vadászpuska. Ajánlom a sörétes változatot, azzal pár méterről kb. az óra környékére célozva is tuti a hatás, a kappanhangnak gép óver mindörökre. Persze egyszerűbb este kihúzni... :)

mm írta...

hello, nem tudom, aktuális-e még, és off is (ehhez) de hátha érdekel:
http://kookta.hu/webshop/category.php?id_category=15
on :)

csibike írta...

mm: Kösziiiii, még aktuális, ezek nagyon jól néznek ki :)

Salsero: Nem szívesen lövöm szét a hifit, hiába lesz hét-nyolc éves :) Ha meg kihúzom, nem bírok felébredni. Bonyolult nő vagyok, na.

Elf: Szia :)

csibike írta...

fuckinsuperhero: Így legalább kikelek az ágyból, bár néha visszabújok :) Hát, csak eszembe jutott egy régi posztomhoz a másik blogomban illusztrációként és anno megcsináltam :D