2009. november 18., szerda

Pech

Gyógytornász nénim annyira profi, hogy mindenki nála akar pl. papucs orrán pamutbojttá és ilyen-olyan nonfiguratív elemmé hajtogatódni, ebben az évben már nem is tud időt szakítani rám, minden perce foglalt decharmincegyig. Most van az, hogy teljesen egyedül kell meggyógyulnom, mert máshoz nem megyek. Az oké, hogy szeretem a kihívásokat, a pszichológiai tesztek is alátámasztják eme perverziómat, de azért ez kicsit nagyobbacska falatnak tűnik. Mondjuk, innen szép nyerni, ugye.

Vajh fogok-é még az idén fájdalom nélkül aludni? Kedves Hölgyeim és Uraim, tegyék meg tétjeiket.

12 hozzászólás:

Majmóka írta...

Mondd mondjuk a párodnak, hogy hajtogasson Belőled különböző alakzatokat! Egy jó erős férfikéz néha csodákra képes! :-)) /Na ezt persze nem komolyan mondtam, mert tudom, hogy sajnos a Te bajod nem lehet helyretenni egy kis masszírozgatással./ Vigyázz Magadra, ne menj neki semminek már ebben az évben és akkor fogsz jót aludni!

marlen írta...

küldtem levelet, kicsit kusza lett, de a legvégén ott a lehetséges megoldás, szóval csak nyitogasd ki őket.

Elf írta...

fogsz!
ezt el kell meséljem... péntek óta némi kényszertartással járok, kátyúk nőttek a hátamra tőle, ugyanis nekem is begyulladt :( tegnap ember kijött, jól kimasszírozta, ma már nem úgy mentem, mint egy kacsa, csak mondjuk egy fél... ma hazafelé leszálltam a buszról, félrelépett a lábam, belenyilallt a túloldalon a derekamba az istennyila és azóta majdnem jól vagyok :):):)

kívánom neked is ugyanazt MOST!

Tabby írta...

drukkolok, hogy legyen!

javaslatom,hogy jövőre már most írasd be magad minden hónapba egyszer,hogy legyen időpontod szükség esetére

Salsero írta...

Igen, szerintem fogsz! (optimizmus)

csibike írta...

Salsero: Az jó dolog, mármint az optimizmus :)

Tabby: Megfontolandó :D

Elf: Uhhh, amilyen állapotban vagyok, kitörném a bokámat... :)

csibike írta...

marlen: Mindjárt nézem :)

Majmóka: Masszírozza és használ is valamennyire, de úgy tippelem, hogy megint helyére kellene roppantani a derekamat. Gondolom, még sérülékeny volt ahhoz, hogy nekimenjek valaminek.

spirea írta...

próbáld ki az öt tibeti jógagyakorlatot, hatásos.
http://www.google.hu/search?q=tibeti+%C3%B6t+j%C3%B3ga&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a

csibike írta...

Köszi, de sajnos a jógát nem javasolta a dokim, mert kicsit még kint van a sérvem, meg eleve van egy nonstop fájdalom-érzetem, szóval, nem merek csak úgy magamtól ilyesmibe belevágni.

kisrumpf írta...

Megoldást sajnos, nem tudok (nálunk a férji masszázs többnyire működik, na de nincs sérvem, "csak" hibásan nőttem), de jobbulást. Illetve üresedést a dokinéninél.

zinajda írta...

Nem teszek tétet, nem fogadok, csak kívánom, hogy minél hamarabb helyrejöjj.

csibike írta...

zí: Köszi :)

kisrumpf: Nálunk is ez megy, meg a dokinőm által ajánlott 'sérvvisszatoló' gyakorlat, ami kínzás, de ha bírom csinálni, hatásos :)