2010. január 3., vasárnap

Inkább ne legyen hétfő

Perpill épp látványosan szenvedek attól a szomorú ténytől, hogy holnap reggel már munka, ma pont kerül a szabadságom végére. Tettrekészséget nyomokban sem tartalmazok, még bírnék pihenni, mókolni itthon, menni jobbra-balra, igen, most jöhetne pluszban egy vagy két hét láblógatás, mint nyáron. Egyébként nem igaz, hogy majd egész évben azt csinálom, amit az év első napján, ugyanis nagyon vigyáztam arra, hogy semmiféle munkafolyamat ne szerepeljen az idei első huszonnégy órámban, gondolatban sem jártam a munkahelyem környékén, erre tessék, 2010 túlnyomó részét is munkával töltöm. Remélem, a lencsefőzeléket azért nem hiába tömtem magamba. Momentán egyetlen dolog vigasztal: A begyűjtött túlóráimból szép hosszú nyaralásom és telelésem lesz idén is, juhhé. (Az ujjongásom nem túl őszinte, sejtheted.)

Szerintem nagyon fogom utálni a jövő hetet.

10 hozzászólás:

Csigamami írta...

Mintha dräga ferjemet hallanäm :o)))
Csak ehhez neki meg van egy olyan Shrekes macska nezese, hatalmas szemekkel es szomoruan :o)
Öt sem nyugtatja az ismerösünktöl kapott ingyen nyaraläs Horvätorszägban, merthogy hol van az meg. Viszont 6-än munkaszüneti nap, akkor megyünk boardozni :o) Gyertek Ti is!!!

Picike írta...

Én is, én is! :-((

fuckinsuperhero írta...

Én anatómia vizsgával kezdem a hetet/évet....

Ehhhh...

De hát te szereted a melóhelyed, fondüztök nyakra-főre, nem sajnállak csakazértse:)

csibike írta...

fuckinsuperhero: Durva :) Szívtelen vagy, igazán sajnálhatnál, mert pl. a melóhelyi fondüzés nem olyan jó, mint itthon délig aludni szerelmezés után ;)

Picike: Kitartást neked is :)

Csigamami: A lelkesedést meghagyom másnak, szabi után kicsit sem fűlik a fogam a munkához. Itt munkanap, szóval, majd máskor, köszi :)

Salsero írta...

Kitartás, Csibi! Milliók vállalnak Veled sorsközösséget! :)

winstonsmith írta...

Az év első hétfője már csak ilyen.:)

kofic írta...

ezzel mind így vagyunk.. viszont annyit legalább talán tudsz rólam hogy időnként nézek csak be hozzád.. de ez a csibis vigyor itt jobb oldalt,engem mindig feléleszt... tudod mit?én nem szerencsét meg boldog új évet hanem mindig ilyen mosolyt kívánok az arcodra.. jó légy!!!:*

Cuki írta...

na mi a helyzet, hogy bírod?

csibike írta...

Cuki: Nem csalt a megérzésem :)

kofic: Mindenki úgy néz be ide, ahogy igényli, ahogy jólesik neki estébé. Nem bántom az időnként idelátogatókat sem, kisdobos becsszó :) Köszönöm, nagyon kedves vagy, neked meg azért boldog és szerencsés új évet.

winston: És az első keddje? :)

csibike írta...

Salsero: Nem tudom azt mondani, hogy vigasztal :))