2010. június 2., szerda

Szolgálati közlemény

A Cserpes Sajtműhely kettőnyolcas teje fölösödik. Már egy nap után. Teljesen magától. Mint az igazi tej. Hihetetlen. (Finom is.)

9 hozzászólás:

Elf írta...

minden Cserpes fincsi, kóstold meg a joghurtot is :)

Lillanna írta...

Nálunk a Cserpes Trudi fogy valami eszméletlen mennyiségben. Két lányom együttes heti adagja 40!!! azaz negyven rudi összesen.

Aliana írta...

OFF

írtam neked egy mailt az oldal megadott címedre

ON

Pocak írta...

igen, a rudi,hmmm :)))

Csigamami írta...

hät ilyet meg nem lättam. En azt tudom, hogy a közeli falubol hozzuk a fincsi frissen fejt tejet, vizezzük, forraljuk es eszmeletlen föle van :o) Az ize leirhatatlan. Most voltam 10 napot otthon, a dobozos tejek rosszabbak, mint anno kempingezeskor a tejpor... de 2 het mulva megkostolom ezt a Balcsin :o) Jössz? ;o)

csibike írta...

Igen, a rudi... :) A kakaó is nagyon jó, meg a meggyes joghurt. Meg a füstölt sajt.

Csigamami: Sajnos, nem tudok. Majd július közepén járok arra, addig vizsgálatok és hivatalos ügyintézések :)

Aliana: Okés, nézem :)

kisrumpf írta...

Öcséméknél ettük a joghurtjaikat. Nyamm! (Itt nem ad el a gazda friss tejet, mert tiltja az EU, vazze... Még nem sikerült senkivel úgy összebarátkozzak, hogy ezt a szabályt megszegje a kedvemért, de majd még próbálkozom.)

Ó, a régi aludttej emlékek...!

kislatol írta...

Aliana-nak igaza van, tényleg mindenük finom. A füstölt mozarella, meg a joghurtok igazi lekvárral...ésésés van olyan sajtjuk is, amit _tényleg_ ki lehet rántani, mert nem folyik ki a panírból.
:-)

motymoty írta...

Nekem most a feta utánzat az új felfedezés a Cserpes kínálatban az is nagyon jó, főleg most, hogy érik hozzá minden ami finom vele. :)