2010. október 5., kedd

Íme, a Borzas Pók

Card error, ezt üzente a fényképezőgép istene, pedig a Borzas Pók megérdemelt volna még egy esélyt most, hogy már csak módjával csöpög az eső. A sok pici hematit gyöngy olyat tud, hogy fénytől függően lila, világosszürke, sötétszürke, fekete vagy... hematit, és a macskaszem swarovski is legalább ennyire játékos. Kopaszon sem csúnya ez a pók (ld. az egyik kicsi képen), de borzolással az igazi (ld. a másik kicsi képen). Gyönyörű darab, remélem, jó helyre kerül majd. Nagyobb pókért katt.  


13 hozzászólás:

dorw írta...

csibike: te olyanokat tudsz készíteni, hogy én menten ríva fakadok a gyönyörűségtől. :) a meska-ra teszed majd fel őket, ugye? és mikor?

csibike írta...

Az a helyzet, hogy nincs anyagom a meskára, mert az olvasók mindig elkapkodják az ide felpakolt ékszereket, illetve van egy csomó megrendelésem egyéni színválasztás vagy minta alapján :) Először ezeket kell elkészítenem, a meska addig parlagon hever. (Ööö... ez nem panasz, eddig az összes ékszer remek helyre került.)

Aliana írta...

Lassan eljutok arra a pontra, hogy csak azért veszek egy kalapot, hogy ilyenkor megemelhessem :) Nagyon szép lett ez is :)

Béb írta...

(Itthon vagyok! Tessék küldeni postacímet ímélben!)

roza írta...

Juuuuuj...
Eddig Ő a kedvencem....

Névtelen írta...

Egyszer egy ilyet nekem is légyszi nem bírok élni nélküle...:$ Kifizetem meg minden csak plíz. Ááááá!

Elf írta...

ilyet AKAROK!!!! akkor is ha 10 év múlva fűzöd meg!!!! :légyszílégyszí:

Pocak írta...

elállt a lélegzetem...
Csoda és ettől a póktól még a gyerekeim sem félnének, a férjem meg max tőlem mint végzet asszonyától, ha rajtam lenne...

csibike írta...

Örülök, hogy tetszik, pedig a képek nem túl jók, élőben sokkal szebb :)

Légyszi, írjatok mélt, ha szeretnétek rendelni, mert szükségem van a csuklóméretre (hány centis legyen a karkötő), illetve, hogy ebben a színben szeretnétek-e vagy esetleg másmilyenben. Reményeim szerint év végére elkészülök :)

Pigi: Igyekszem :)

Elf írta...

mél megy

Ildi írta...

Iszkiri mindenki át a gyerekblograaaaaaaa!

Csigamami írta...

Szép ez a borzaspók, de már hiányzol innen! (Nem mintha nem tudnám, hogy ilyenkor az embernek nincs ilyesmikre ideje, na de...) B. vel még van humorotok meg ilyenek ;o)

csibike írta...

Majd összeszedem magam :)