2011. január 9., vasárnap

Ennek a csúnya fiúnak nincs szíve

Ha a Király L. Norbi rendes fiú, nem csókolja meg a villalányt, Anikót. Vagy jó, csókolja meg, de utána ne írjon szűkszavú lekoptató levelet, hogy két hónapja van barátnőm, most rá akarok koncentrálni, bocs, és szívesen látlak egy fellépésemen, és drukkolok, hogy te nyerj. Inkább hívja meg egy kávéra vagy legyen elegánsabb, nagyvonalúbb, ki tudja, mikor szabadul a villából az a lány, még annyi minden történhet addig. A szájracsók pillanatában is volt barátnője, KLN mégis magához húzta Anikót. Önként, én legalábbis nem láttam, hogy pisztolyt szorítottak a halántékához. Klassz poén, vagy mi? Buli van, igyunk, énekeljünk, csókoljunk? Ejj-ejj, Norbifiam, lennék csak a barátnőd, nem dumálnád ki a csókot, hogy nincs jelentősége, cica, nekem te vagy a fontos, hisztiznék és duzzognék, ha szeretnélek, mert ne csókolj meg se villalányt, se mást, bakker, pláne ország-világ előtt, mi lenne, ha nem koncentrálnál rám?

10 hozzászólás:

Macsek írta...

én még azt is simán el tudom képzelni,hogy benne volt a szerződésében. A csók is, meg az utólagos "szép üzenet" is. Ha a médiából indulok ki, akkor ez lehetett a "Panem et circenses" fedőnevű akció.
de én egy ilyen cinikus macska vagyok..

Katalin írta...

Nem mentegetném, csak súgom: a Norbika alig múlt 20 éves és míg nem volt ilyen "ismert" nem volt "csaja", most meg ömlenek rá: ordít róla, hogy próbál szerepben maradni, csak nincsenek eszközei...
áhh, hagyjuk
csak az jutott eszembe, vajh a te pasid:)) 20-21 éves korában bement volna a villába?, vagy tudott vónaviselkedni?

csibike írta...

Katalin: Tudott volna viselkedni és szerintem elég sok 20 éves tud viselkedni :) Nekem egyébként az jutott eszembe, hogy akik belehabarodtak, azok már a dizájnváltás előtt rajongtak érte vagy csak miután megcsinálták?

Macsek: Szerintem spontán volt, aztán kapóra jött a levelezéshez :)

Picike írta...

Ja, ja! Norbika ezzel a húzásával kilopta pár ember szívéből magát.

Thia írta...

Az én szívemből is kilopta magát, bár annyira nem is volt benne. Én is azt gondolom, hogy bárgyú, rövid és béna, beképzelt levelet írt annak a lánynak. Nem is azért, mert most essen hasra, hogy a villalény rajong érte, hanem emberségből. És igen, én is azt gondoltam, hogy illőbb lett volna egy kávéra meghívni, mint saját magát futtatva a koncertjére. Mondjuk annyira nem aggódok, mert mind a villalakók, mind pedig a tehetségkutatók sztárjai 3 napig csodák, majd lesz még KLN is lejjebb a szája szerintem.

Marjann írta...

Egyetértek. Bár nekem is gyanús, hogy meg volt rendezve..

Névtelen írta...

Kedves Csibés,

kicsit (ó)konzervatívnak tetszik lenni. Mégsem dugtak, ó pardon, szeretkeztek. :-) Ez a VV-ben történt, ahol egy ilyen korábban még a hírekbe se került volna be.

De a postban benne van a lényeg.

"Norbifiam, lennék csak a barátnőd" :-))

Egyébként pedig, mindenki jól járt. Norbi, ez az Anikó vagy ki, és legjobban a csatorna, mert történt valami a villában.
A barátnő azért olyan sokat nem számít, idehaza ha egy "celebnek" a párja vagy, akkor kb. 1 hét múlva címlapon hozzák a fotódat, és könnyes kis sztorit kanyarítanak arról, hogy ismerkedtetek meg a helyi gazdaságosban, az uborkás pultnál.

Egyébként pedig, egy úriember - ha van barátnője/párja/felesége, ha nincs: nem csókol meg (le) vadidegen nőnemű egyéneket.

csibike írta...

Névtelen: Szeretem a konzervatív vonásaimat és az utolsó mondatod alapján úgy látom, ilyesfajta vonásokkal te is rendelkezel :) Biztos jól jött mindenkinek. Írás közben egyébként az jutott eszembe, hogy milyen gyakran hivatkoznak arra a fiúk, hogy csak egy csók volt, nem jelentett semmit, én meg soha nem csókoltam meg úgy senkit, hogy ne jelentett volna valamit.

Marjann: Szerintem annyira nem jó színésznő a csaj, hogy így örüljön, illetve kiboruljon :)

Thia: Igen, KLN-t a korábbi megnyilvánulásai alapján érzékenyebb fiúnak gondoltam :)

Picike: Meglátjuk, hol lesz egy év múlva akár Norbi, akár Anikó :)

Névtelen írta...

csibike: ez nem konzervatív vonás, ez a hosszú élet titka.

"milyen gyakran hivatkoznak arra a fiúk, hogy csak egy csók volt, nem jelentett semmit, én meg soha nem csókoltam meg úgy senkit, hogy ne jelentett volna valamit."

Viszont, még fiú sem voltál... ;)

Csigamami írta...

én konkrétan nem tudom kik ezek az emberek... fiú sem voltam még, de már csókoltam meg úgy valakit (kiket), hogy nem éreztem semmit. (a nyelvükön kívül, ami hol szerencsétlen első próbálkozásnak tűnt, hol elolvadtam a gyönyörtől ) :o)
Az meg megint más kérdés, hogy bár nem ismerem Csibe B-jét, de így is meg vagyok győződve róla, hogy se 20 se 40 évesen nem vonulna be semmilyen villába... :o)