2011. március 23., szerda

Leltár

Ott A baba első éve, Csernustól a Ki nevel a végén?, aztán A csillagok gyermekei, Müller Péter Örömkönyve, aztán Fulghum egyik gyűjteménye, a Már lángolt, amikor ráfeküdtem, ott a januári Marie Claire Wolf Kati mosolyával a címlapon, és a Szoptatás, meg A divatos gyöngyékszerek.

Kész tudásbázis a vécém.

14 hozzászólás:

Wattacukor írta...

Hiába, ez te vagy! Annyira jellemző rád! :D:D:D

Elf írta...

:):):)

dorw írta...

nálunk IPM van. meg 3d-s szemüveg. esetleg néha hócipő. :)

PicikeMajmóca írta...

:-))) Ej, azt hittem, hogy csak nálunk kapja el az idegeneket a röhögőgörcs, ha belép a klotyóba. Itt Umberto Eco: Gyufalevelek és Janikovszky Éva van, meg néha Tesco-s újság. Több nem fér be. :-))

Névtelen írta...

èn is szeretek olvasni, bàr Csernust nem szeressem.:((
Nàlunk a klotyòn a fiùk, a kèpregènyt ès a rejtvènyùjsàgot rèszesìtik elònyben...15-20 percig ìgy tuti hogy foglalt..:))

Nikletty írta...

Örömkönyv milyen volt ?

Nikletty

Csillagvihar írta...

Hát, nem szoktam blog to blog ajánlani, de Desmond Morris Babafigyelőben című könyve nekem nagyon kedves még most is.
(Ha már "szakirodalom" és Marie Claire ;)). De azért nagyon ott van a szemed a pályán.

Che írta...

De jóóóóó!:))
Eddig szégyelltem eme szokásomat. Étkezés közben (ha egyedül kajelok) és klotyón ülve (hmmm...ott mindig egyedül) én is olvasok.
Most így már büszkén vállalom!

Csigamami írta...

ezt nem tudom átérezni. Én slozira csak pisilni és sz@rni járok (bocsánat;o) ) egyrészt 20 másodperc (az eddig mért leghosszabb tartózkodásom egy szorulásnak köszönhetően...) alatt is képes olyat művelni a gyerek, amitől égnek áll a hajam, másrészt, ahogy anyukám fogalmaz: Kinőttél belőle idös lányom. Kisebb koromban a saját verseimet véstem a falba bele. ;o) és a teljes mesekönyv gyűjteményem a wc-ben volt :o) meg ha jól emlékszem 1-2 fazék a kiskonyhámból is :o) khm...

Marjann írta...

Nálam a csúcs az Elfújta a szél volt, angolul. Fél év alatt nem jutottam tovább a 12.oldalnál és anyám is reklamált, hogy nem érti.. Most csak lakótársam Hot magazinja van, én meg viszem magammal az aktuálist. Álmom amúgy könyvespolc a budiba...

csibike írta...

Marjann: Nálam sem lenne elképzelhetetlen :) Gyerekkorom egyik kedvenc könyve - magyarul.

Csigamami: Én is, de közben kihasználom azt a pár percet :) Néhány sort olvasok, az is valami. Óráim nekem sincsenek rá.
Falba? Még mindig ott vannak?

Che: Ha egyedül vagyok, kaja közben én is :) De ez állítólag rossz szokás, mert az ember nem eszik figyelmesen, csak belapátolja a kaját, aztán csodálkozik, hogy rövid időn belül megéhezik.

Csillagvihar: Köszi, megnézem :) Szeretem és jól használható dolgokat tanulok.

csibike írta...

Nikletty: Müllerpéteres :) Nekem nem olyan tömény, mint pl. a Szeretetkönyv.

PicikeMajmóca: Szerintem egy-két újság vagy könyv a legtöbb embernél van a vécében :)

dorw: 3D-s szemüveg? Mit néztek vele? :)

Wattacukor: Na igen, atomfizikáról szóló könyv biztos nincs a vécémben :)

csibike írta...

Edit: Miért nem szereted Csernust? :)

Csigamami írta...

Azóta elköltöztünk, valószínű az új lakók valamit csináltak vele... Mondjuk, amilyen mélyen véstem, szerintem komplett újrapucolniuk kellett. Lehet van róla fénykép, majd megkérdem anyát. Azóta azt is elmesélte, hogy ott szerettem költeni mindenféle dalokat és hogy volt egy időszak, amikor hűdenagyon vallásos lettem (10 éves korom körül) és akkor mindig a WC-ben imádkoztam.... /Na jó, nem mondom, hogy nem voltam fura bogár.../