2012. február 5., vasárnap

Nehogy már jól érezzem magam

Egy héttel ezelőtt megírtam a főnökömnek, hogy babát várok. Visszaírt, hogy jajj, de jó hír, és hogy reméli, ha majd újra dolgozni akarok, vissza tud venni. Tudom, hogy nem örült az első gyereknek sem, utána meg szerette volna, ha minél előbb bevágom a bölcsibe és rohanok melózni. Egyébként neki három gyereke van, az első kettővel hét évig volt otthon, csak úgy halkan megjegyzem. 

6 hozzászólás:

dorw írta...

nincs vészhelyzet. ügyes és okos vagy, ráadásul mire odakerülsz, lehet, hogy már mást fogsz csinálni.

az előzmények ismeretében nem is várhattál volna mást, az antiempata főnöknek meg kisztihand láncfűrésszel.

Elf írta...

ha nem oda kerülsz vissza, akkor majd máshova... és akkor mi van? :):):) te csak babázz... eddig mindenki visszakerült...

Niki írta...

Amennyire az írásaidból meg lehet téged ismerni, Te egyáltalán nem az a bölcsibe bevágós, dolgozni rohanós anyuka vagy! Ezt szerintem a főnök is tudta! Maradj csak nekünk itt és írjál jó sokat!:))

che írta...

Nem kéne durciznod. Hisz csak annyit mondott ezzel: jó munkaerő vagy, kellemes munkatárs. Büszke légy inkább. Jobb ha azt közli, hogy maradj nyugodtan otthon, senkinek nem hiányzol?

csibike írta...

che: Dehogynem kell. Nem mondott semmi olyasmit, amit te írsz, pedig az jobban esett volna, ezzel szemben belengette a középső ujját, hogy hahh, egyáltalán nem biztos, hogy vissza tudsz jönni.
Az elmúlt egy évben próbált ezt-azt, hogy rábírjon a mielőbbi visszatérésre, csak a csúnya részleteket nem volt kedvem megírni itt :)

Niki: Nem vagyok olyan, nem azért szültem/szülök :) Neki a saját érdeke számít, az a legfontosabb.

Elf: Pontosan ezért volt genyaság ilyesmit írni, mert mindenki visszakerült vagy a helyére, vagy máshová, de neki jólesett belém bökni, hát megtette :)

dorw: Még az is lehet, hogy más melót keresek, bár nem tudom, két gyerekkel ki vesz fel, de bármi előfordulhat :)

Elf írta...

mert ilyen... tojd le!!!