2012. március 26., hétfő

A vágy nem annyira titokzatos tárgya

Két és fél órával ezelőtt szerettem bele ebbe a baglyos fülembevalóba:


Két és fél órája azon merengek, vajh tudok-é élni nélküle. Vegyélmeg, vegyélmeg, vegyélmeg, ezt huhogják a baglyok, idáig hallom őket. Őrület. 

P.S.: Itt találtam a madárkákat, a kép is innen.

8 hozzászólás:

Vera írta...

jajjj, a bagoly nálunk totemállat! (nem beszélve a fülbevaló-fétisemről) :)

Nóra írta...

A húgom szintén beleszerelmesedett ilyen baglyos csecsebecsékbe. Addig nézelődött, míg az ebay-en meg nem találta álmai baglyos nyakláncát harmad annyi áron (házhoz szállítva Angliából!), mint itt nálunk. Mielőtt megrendelte volna, elment egy közeli falu vásárába és szembejött vele kettő darab baglyos nyaklánc potom pénzért. Így kell bevonzani a dolgokat! :) Ebay-en egyébként tényleg érdemes nézelődni, ha van türelme az ember lányának levadászni a kincseket. :)

Macsek írta...

Ha lenne luk a fülemben ( és nem néznék ki irtózatosan idétlenül a legtutibb fülbevalóban is), akkor nem haboznék egy percig sem, íziben elzsákmányolnám :)

Pocak írta...

Az jelent valamit, hogy így olvastam a mondatodat:
"Két és fél órával ezelőtt szerettem bele ebbe a baglyos fülembevalóMba" Azt hittem már a tied, csak most fedezted valamiért igazán ;)

Orsi írta...

Pont úgy jártam, mint Pocak! :)
Kérdeztem is a páromtól, hogy lehet, hogy ezidáig NEM szerelmesedtél bele ebbe a fülbevalóba! :D
Amúgy nagyon profi vagy, felkelted az ember lányának érdeklődését, aztán leesik, hogy ez NEM rendelhető Nálad és még a linket sem tudom megnyitni, nehogy levadásszam előled (nem mintha olyan fából faragtak volna!), de hátha! :)

roza írta...

Ilyesmit láttam nyakláncon...már az felkeltette az érdeklődésem,annyira nagyon jól néz ki :):)

csibike írta...

roza: Kábé két hónappal ezelőtt én is láttam baglyos hosszú nyakláncot egy eladón, ott tetszett meg ez a típusú bagoly :)

Orsi: Olyannyira megvolt a beleszerelmesedés, hogy a poszt után pár perccel regisztráltam a boltba és kellő áhítattal a kívánságlistámra helyeztem a fülbevalót, aztán másnap beleraktam a kosárba és megrendeltem :)
Megnéztem, nincs fent a fülesbagoly (a link korábban simán működött), lehet, hogy ez az egy volt ott egyelőre és mivel megrendeltem, levétetett a webshopból.
Nálam nem rendelhető, sajnos.

Pocak: Ja, nem, nálam ez a folyamat úgy működik, hogy végül kiszeretek valamiből :) Olyasmit nem veszek meg, amibe nem szerettem bele.

Macsek: Biztos van olyan fülbevaló, ami tökéletesen passzol hozzád :)

Nóra: Türelem még akad, csak az idő, az... :) Nem tudom, mennyiért árulják a baglyos láncokat itthon, vásárokba viszont nem merek elmenni, max. pénztárca nélkül.

vera: Fétis? Éspedig? :)

Vera írta...

hát, csak mert nem tudok betelni velük, bár az utóbbi évben eléggé visszafogtam magam :)