2012. május 8., kedd

Szemrehányok nektek

Oké, nem komolyan, de azért igazán szólhattatok volna, hogy hallgassak már Adele-t, mert a nő egyszerűen fantastisch.


A Class FM nyomja pár számát, igazán mélyen mégsem fogtak meg, aztán két nappal ezelőtt hirtelen bekattant, hogy rákeresek a csajra youtube-on, és azóta A.-t hallgatom esténként, meg ő, aki férfimet is beszerveztem a koncertezésbe. Külön tetszik, hogy bármelyik életmódguru két hónap alatt szupervékony gidára fogyasztaná, A. mégis vállalja önmagát. Szeretem ezt a fajta szépséget és kisugárzást.

7 hozzászólás:

Niki írta...

Én imádom! Nem tudtam, hogy Te nem tudsz róla! Bocsi!:))A múltkor, amikor Emiliről csináltam videót, Őt akartam zenei aláfestésnek, de a csaj annyira nagy, hogy még a movie maker sem engedte! Azé' ez durva!

Gogo írta...

http://www.youtube.com/watch?v=iPIP0tieWWI - nekem most ez, egyszer egy sorozatban hallottam és azóta nagy a szerelem.

Névtelen írta...

Kétségtelenül gyönyörű és különleges hangja van, ez tény. Én úgy vagyok vele, hogy hallgatni szeretem, ha épp eszembe jut, csak a csajt ne kelljen látnom, és nem azért mert csúnya lenne (szerintem is szép), de van benne valami ami nagyon mélyen ritka nagy ellenszenvet vált ki belőlem. Meglátom és kiráz tőle a hideg, nem tehetek róla. Mondjuk láttam vele pár interjút, és nem lett tőlük szimpatikusabb. De a tehetségéből ez persze nem von le semmit sem :) Üdv: Sly

roza írta...

Nem tudtuk,hogy Te nem tudod,hogy mi tudjuk :):)
Egyébként tényleg fantasztikus,nagyon-nagyon szeretem:)

kisrumpf írta...

Én is, én is akarok Adéle-t hallgatni, már egy ideje, de V. mindig húzza rá a száját... így CD sehol :-( Ízlésünk merőben különböző. S talán ilyen hanghoz kell is az a test. Szerintem.

miskolczi írta...

Szentségtörő leszek:
én is kedvelem a számait, de időnként annyira irritál, hogy orrba-szájba minden második zenei szám Adele a rádiókban. Így kedvenc, vagy nekem tetsző számai nagyon hamar elvesztik a varázsukat.

csibike írta...

Ildi: Nem vagy szentségtörő, teljesen érthető :) Nálunk keveset szól a rádió.

kisrumpf: Ha lesz olyanom, elküldöm neked is :)

roza: Ehhh, sehol egy gondolatolvasó :)

Sly: Nekem is volt ilyen élményem néhány emberkével, megértelek :)

Gogo: Szép :)

Niki: Na, majd legközelebb beszámolok arról, mit nem tudok még :)