2012. szeptember 23., vasárnap

Köszönöm, itt megállok

Nos, úgy néz ki, harmadszor is le kell fertőtleníteni a lakást, merthogy hiába szól a történet csak pár dögről (eddig összesen kábé tíz hulla került elő, szóval, még igazi fertőzöttség sincs), egy példány vígan nézelődött a függönykarnison, amikor ő, aki férfim rátalált (gondolta, kimossa a függönyt visszaköltözés előtt), és vértelenül hullott el egy jól irányzott csapás után, ergo őt valahogy elkerülte az irtószer, ami patakokban folyt a padlón az elmúlt három hétben, a függönykarnis legbelső redőibe azonban nem jutott. Talán két hét múlva hazamehetünk, TALÁN, mindenesetre ő, aki férfimnek kétnaponta otthon kell majd aludnia, hogy kicsalogassa a dögöket. Gondolj bele, azzal a tudattal fekszik le aludni az ágyunkra, hogy mindjárt jönnek a vérszívók és lakmároznak belőle. Klassz. (Nem.)
Az elmúlt majd' hat évben összesen nem voltunk távol annyit ő, aki férfimmel, mint most szeptemberben. Utálunk egymás nélkül kelni-feküdni. Ez nekünk büntetés.
A nagyobbik fiam testén allergiás kiütések jelentek meg, sebesre vakarja őket szegénykém, és bármi lehet az ok, pl. macskaszőr, anyósom főztje, padlószőnyeg, mosószer, a lényeg az, hogy amíg itt vagyunk, addig nem múlik el, az biztos. Azt remélem, hogy már erre a hétre kapunk időpontot az allergiagyógyítás nagyágyújához. Andrist borzasztóan megviseli ez az egész átmeneti helyzet, főleg az apukája távolléte.
Az egyik nagymamám agyvérzést kapott, fél oldala lebénult, kórházban van. Beszélni nem tud, az egyik szeme mozog.
Nagy Manitu, te és az összes kis barátod, légyszi, ennyi elég, köszönöm.

12 hozzászólás:

Anita írta...

szia!

Ha nagyon nem megy megpróbálhatom kideríteni nálunk ki volt. Eltüntek de hullákat mi nem találtunk. Viszont a poén hogy azok valahogy odakerültek, nálunk kiderült, hogy az egész ház fertőzött és így írtottak az egész házban, minden lakásban, ugyanis valahonnan ide vándoroltak hozzánk. Tehát lehet hogy kevés hogy csak nálatok írtanak, merthogy ha hozzátok onnan jöttek a házból az elég gáz, mivel ezt az ember ugye nem szívesen vallja be tehát így ki sem derül hol a kiinduló pont. Folyamatosan vissza fognak járni. Ezek a legundorítóbb kis dögök a világon szerintem. Nekem is allergiás rá a párom és a lányom is!Így duplájára dagadtak a csípések.

csibike írta...

Anita, nagyon örülnék neki, és előre is köszi a segítséget :)

teide írta...

Jaj, pedig már vártam az otthoni első posztodat... :-( Nagyon sajnálom, hogy még mindig nem oldódott meg ez a helyzet.

zinajda írta...

nagyon szurkoltam :(
bátyáméknál a kollégiumban is elszaporodtak egyszer. Ők nem hívtak irtókat... annyit csináltak, hogy éjjel mindig felkapcsolt lámpánál aludtak, mert akkor állítólag nem jöttek elő, aztán egy idő után már annyira éhesek voltak, hogy nappal is előmerészkedtek, és akkor lecsapkodták őket xD

Remélem, nagymamád hamar jobban lesz!

Kitartást Nektek!

(lehet, hogy rituálisan feláldozok egy diós kosárkát a Nagy Manitunak, hátha szereti, és abbahagyja a butaságait...)

zinajda írta...

Ki az allergiagyógyítás nagyágyúja? M a poratkától kezdve a zöldborsóig elég sok dologra allergiás... évfordulós ajándéknak biztos jó lenne egy időpont a dokihoz :)

Névtelen írta...

Reakcióul csak a képernyőbámulás maradt. Bántanak titeket valahonnan, ez nem vitás. A kártya mit mond? (Már ha mond valami.) Feleslegeset nem fecsegnék. Sajnálom, hogy ezek történnek körülöttetek...

Marjann írta...

No, ha nem gond, akkor elsőként Nagymamádért drukk, csak azután a dögök ellen!

Orsi írta...

Nagyon drukkolok Nagymamádért, sajnos az enyém is ebben a cipőben járt 3 évvel ezelőtt :(, tudom, min mentek/mehettek át! Rengeteg türelem, odafigyelés és SZERETET irányába! Nagyon fontos, hogy érezze, szeretitek. És lehetőleg SOHA NE legyetek mérgesek, bosszúsak, ha valamit el szeretne mondani nektek, mert pl. az én nagymamám nem tudta, hogy mi nem értjük, amit "mond". Kitartás!!!

csibike írta...

Köszi, lányok :)

zí: Mélben megírom majd, jó? Ma beszéltem vele, végtelenül elfoglalt, minket is csak második körben fogad majd, pedig protekciónk is van, de először egy másik helyre kell mennünk.

Ági írta...

Csibike, szemétkisrovarok ügyében tanács: a lakásban fellelhető, falon bejövő és kimenő összes cső körüli résekbe (távfűtés, antennabemenet, vízvezeték, stb.) akriltömítőt nyomni, mert ott jönnek át egyik lakásból a másikba. Közeli ismeretségemben nemrég volt ugyanilyen eset, helyszín egy óbudai panelház, és ott ez segített, persze mint kiegészítő kezelés a kétszeri szakszerű irtás után. Hogy az egész házban minden lakásban engedjék (és fizessék) az irtást, ez szinte megoldhatatlan, ezért el kell torlaszolni a mocskok útját. Őszintén kívánom, hogy megszabaduljatok a rohadékoktól, mert ez tényleg borzasztó. :)

Ági írta...

... és természetesen nem nevetős szmájlit akartam nyomni a végére, hanem épp ellenkezőleg. :(((

csibike írta...

Köszi szépen a tippet, Ági :) Ha minden jól megy, vasárnap visszaköltözhetünk.