2013. március 6., szerda

Nőnapi ékszerakciók

Nőnap alkalmából két akcióval szeretnék kedveskedni nektek:

Az egyik akció keretében 10 százalékos kedvezménnyel rendelhettek, vásárolhattok tőlem ékszert a következő néhány napban. Az akció most kezdődik és 2013.03.08-án, pénteken éjfélkor ér véget. Az ékszereimet a facebookon nézhetitek meg (pl. az idővonalra feltöltött fotók között mazsolázva), valamint az ékszeres blogomban: http://gyongyblogulany.blogspot.hu. A kedvezményes árakkal kapcsolatos kérdéseket és a rendeléseket a gyongymuhely@gmail.com mélcímre várom. Saját ötletekkel (pl. színkombináció) is gyertek nyugodtan!

A másik akció egy 1000 Ft-os vásárlási utalvány, amit ékszerre lehet beváltani nálam, és amit azok között fogok kisorsolni, akik lájkolták-lájkolják a gyöngyblogú lány facebook oldalt ÉS megosztják az alábbi, kedvcsináló fényképet. Ez az akció is 2013.03.08-án, pénteken éjfélkor ér véget. Hétvégén sorsolok.

A két akció nem zárja ki egymást ;)

Jó böngészést!

P.S1.: Aki nem facebook tag, de szeretne akciózni, úgy tud játszani, hogy a blogjában osztja meg ezt a bejegyzésemet és erről egy kommentet hagy itt.
P.S2: Akinek pedig se facebook tagsága, se blogja... hát, az írjon mélt, és kitalálunk valamit.
P.S3: Remélem, senkit nem hagytam ki.

2 hozzászólás:

teide írta...

De, de, engem kihagytál... :-) Mindenféle fémekre allergiás vagyok, ezért mindig megnézem az ékszereidet, aztán lemondok róluk. Egyszer majd lehetne-e nekem-e is-e valamit? :-)

csibike írta...

Persze, írok mélt :)