2015. október 25., vasárnap

A csúcsdöntésről...

Arról van szó, hogy a mozizásaink száma történelmi magasságokba ugrott: Most már kettőnél tartunk. Tavaly a szülinapomon voltunk egyszer moziban, aztán soha többé. Idén a szülinapomon voltunk egyszer moziban, aztán... ma. Elvileg még kettő-három lesz ebben az évben, plusz egy koncert. Az Univerzumnak üzenem, hogy a koncertjegy baromi drága volt, és amúgy is évek (évtizedek?) óta várok Bocellire, szóval, ha muszáj (skarlát, 40 fokos láz ésatöbbi miatt), a moziról mondok le.

4 hozzászólás:

Wattacukor írta...

Óóóó, ez örvendetes hír! Ugyanebben a cipellőben járunk mi is, az utóbbi egy évben olyan szintre emelkedett a (ráadásul ízlésünknek igencsak bejövős, néha ingyenes!!!) kultúrórák száma, hogy csak kapkodom a fejem. Szinte házhoz jönnek. Nagy öröm ez. Vágyjál rá csak szépen csöndben tovább, és a statisztika emelkedni fog :D

dorw írta...

ne adj ötleteket az Univerzumnak, elég rafkós az magától is! ;) :)

(és menjetek, élvezzétek a szabadságot! :) )

شركة مستقبل الفارس írta...

شركه تنظيف مجالس بالقطيف

التسويق الاكترونى írta...

لذلك تحرص شركتنا شركة مكافحة حشرات بالرياض كأفضل الشركات الموجودة فى الرياض على التخلص من جميع الأفات الشرسه مثلا الفئران وغيرها من القوارض التى من الممكن ان تكون سبب فى تدمير اغراض اى منزل او قد تسبب بعض الامراض اونقلها.
شركة مكافحة حشرات شرق الرياض
شركة مكافحة حشرات شمال الرياض
شركة مكافحة حشرات جنوب الرياض
شركة مكافحة حشرات غرب الرياض
شركة رش مبيدات شمال الرياض
شركة رش مبيدات جنوب الرياض
شركة رش مبيدات شرق الرياض
شركة رش مبيدات غرب الرياض