2009. november 7., szombat

Kínok kínja folyt. köv.

Igen, megint bevertem a csípőmet, a lábadozó, még érzékeny csípőmet, a változatosság kedvéért a buszon, leszállás közben a jéghideg korlátba, olyan két héttel ezelőtt még előfordult, hogy nem a vastag télikabátomat hordtam, pedig tompíthatott volna, és most újra fájok derék- és csípőtájt, lassan így. Valahol mélyen legbelül abban reménykedtem, hogy a csípőm ezt a korlátosdit nem igazán veszi ütésnek, az ütésecske kategóriába sorolja és nem foglalkozik vele, nagyvonalúan legyint egyet, ehhh, szóra sem érdemes és inkább a gyógyulásra koncentrál. Picsbe.

Szeretném, ha varázskezű dokinőm hétfőn felvenné a telefont, és azt is szeretném, ha egy héten belül bejuthatnék hozzá, mondjuk, kedden.

5 hozzászólás:

dorw írta...

jobbulást neked!

mostanában nekem is fáj a derakam - a vízszintes testhelyzet egy rémálom -, de sajna az én főnököm nem ennyire megértő. sőt, kimondottan ork, abból is a rosszabik fajta.

csibike írta...

Köszönöm, neked is :)
Ma csináltam egy spéci gyakorlatot, közben és utána majd' bepisiltem, most valahogy jobb, használt valószínűleg, de hétfőn akkor is doki.
A főnökömmel oltári mázlim van :) Orkokkal nem lehet mit kezdeni, azt hiszem.

kisrumpf írta...

ÍJobbulást.

Valami van a levegőben, mert nekem az egyik hátizmom fázott meg, s jajj. Megtudtam, milyen az, öregnek lenni, görnyedezni... megfontolni minden mozdulatot, és köhögést...

Golden írta...

upsz, még olvasni sem volt jó, szinte éreztem, hogy nekem is, ott-ott ... szóval, drukkolok, hogy varázskezű doktornő vegye fel a telefont. Jobbulást Csibe!

csibike írta...

Golden: Köszönöm :)

kisrumpf: Köszi :) Gyógyulj te is! Igen, meg a tüsszögéssel is óvatoskodni...