2009. december 21., hétfő

A négy nővér

Cukiság rovatunk mai szereplői: Charlotte, Jane, Blanche és... Sinéad O'Connor.

P.S.: Katt - és egész nagy lesz.


13 hozzászólás:

Majmóka, aki eddig Picike volt írta...

Te csináltad őket? Az a kis kopasz a legjobb a végén! :-))

Csigamami írta...

ne máááár!!!!!!!!! én mindenhol angyalokat kerestem, mert angyalfát akartam... és akár hiszed akár nem a piros orrú mikulásegérig van minden, de angyal nem... ezek olyan széééépek :o)

kisrumpf írta...

S miért tar az utolsó? A neve poénos - bár Sinéad minden, csak nem angyal :-)

(Egyébként elárulom, hogy itt lent a parton van a háza. Hogy benne lakik-e, nem tudom...)

csibike írta...

kisrumpf: Már nem volt kedvem bíbelődni a hajával, majd holnap kap valami loboncot :) Ezért neveztem el Sinéadnak.
(Egy szép napon híresebb leszel nála, és majd ő mondja azt, hogy egyébként elárulom, itt lent van kisrumpf háza... :))

Csigamami: Tavaly vettem a csomagot az egyik hobbyboltban :)

Picike: Igen, saját. Olyan ábrándosan néz ott a sor végén :))

Elf írta...

nekem a kopasz tetszik - olyan egyedi :))) még kislány angyal :)
ügyi vagy :) miből van a hajuk?

(nézz el hozzám)

Aliana írta...

hű, ügyes vagy! :)

csibike írta...

Aliana: Köszi :)

Elf: Nekem is, de ma kap hajat :) A csomaghoz adtak valami hajszerűséget, abból tizenöt-húsz apró fürtöt vágtam, feltupíroztam őket és ráragasztottam a fejre.

(Oké.)

fuckinsuperhero írta...

Az uccsónak csinálj ilyen felálló punktarajat!!!! Légyszííííí!!!

Csigamami írta...

Itt basszus meg hobbi bolt sincsen :o( Legközelebb Regensburgban van valami kezdemeny... de ezek a nemetek nem szeretnek kreativkodni. (Miota itt elek, azt hiszem csak 2 teäs dobozt sikerült összehoznom szort gyönggyel...de az alapanyag otthonrol volt...) Na mär most ha sajät kutföböl probälok az epitkezesi-berendezesi (Hornbach, Praktiker, Hagebaumarkt) alapanyagot összekeresni, 1- kuba dräga, 2 - tuti eg, hogy van 2-3 dolgot nem kapok meg hozzä :o( Igy volt ez az angyallal is... MErt a legolcsobb ping-pong labdesz is 1db!!!! 2 € volt. A hungarocel meg megtöbb. Na mär most a fa beteritesere, hogy az meg mutasson is minimum 20 db kene. (Csak a fejek lettek volna nagyon sokba... ) De ha masnival akarom kompenzälni is, akkoris minimum 10 db... Sajna meg nem szakadt räm sem a magyar sem a nemet nemzeti... ( Lehet szinkronizäciora värnak, hogy együtt szakadhassanak a nyakamba :o)))) )
Szoval iden 50 centes/ db hoember fänk lesz, masnikkal vegyitve... ( Van jo tipped hogyan lehet szep masnit kötni? - ebben bena vagyok. Gondoltam sokfelet összefogok a közepet meg egy megsokadibb felevel ätkötöm, aztän csak mutat valahogy...)

kisrumpf írta...

Yeah, right... S majd én is lekopaszítom magam...:-)

Nagyon jól néznek ki.

Elf írta...

Csigamami: nekem volt olyan fám, amin voltak masnik, ha lehet odakinn gyorsmasnit kapni, azt húzd össze és kunkorítsd, ha nem akkor teherd a hüvelyk és a gyűrűs ujjad köré több rétegben, a közepét kösd mneg és a masnihurkokat a tövénél megtekerve többágúvá húzd szét... ehhez a mutatós a szélesebb szalag

csibike írta...

kisrumpf: Igen :)) Köszi. Ráadásul élőben úgy tűnik, mintha saját egyéniségük lenne.

Csigamami: Bp-en van egy Rayher, ami német, legalábbis szerintem, és ott iszonyú jó dolgokat lehet kapni. Anyagból szeretnél masnit vagy csak simán kötözőmadzagból?

fuckinsuperhero: Kipróbáltam több technikát is, de a haj alapanyaga annyira gyenge, hogy pl. fogpiszkálóra csavarva sem marad meg. Barbie-hajból esetleg lehetne punkos haj, de olyanom nincs.

Csigamami írta...

vettem szep szeles izet... se nem masni se nem szalag se nem anyag, hanem ilyen diszitö ize... fasza vagyok... szeles anyag szalag?