2010. április 12., hétfő

Foglalkozása: polihisztornő

Rossi győzött, én meg kicsit nyafogtam, mert Talmácsi egyelőre harmatos, Stoner pedig kiesett, aztán felhagytam a nyafogással és csak pislogtam, ugyanis a Digi Sport képes volt Csisztut ültetni a műsorvezetői székbe, akinek a motorsportos szakmaiságából annyira futotta, hogy halálosan komoly ábrázattal megkérdezte a stúdióba hívott két szakértő sráctól: Még egy olyan vén rókával is előfordulhat, hogy bukik, mint Stoner? Igen, Zsuzsika, képzeld, ilyen a MotoGP. Ja, és az a piros izé Stoner alatt egy bazierős Ducati. D-U-C-A-T-I. Nem roller. Érted?

P.S.: Nem tudom, ki közvetíti majd a dél-afrikai focivébé meccseit, de biztos, ami biztos, elkészítem az összes csatorna sportriporternőféleségének vudubabáját, nehogy a stúdió közelébe engedjék őket abban az egy hónapban.  Szép a női egyenjogúság meg minden, persze, hogy szép, csak pölö focis, motoros, autós témában  inkább parkoltassuk a butácska, polihisztorkodó nemtársaimat.

4 hozzászólás:

Csapos írta...

Csibe, újabb pár centit nőttél a szememben :-)

mongaal írta...

Teljesen igazad van. (Zsuzsikánk nekem sem a szívem csücske. :)

cala írta...

ROSSI!!:) (Apa a konyhában ülve nézte végig, ami kicsit visszhangzik, szóval nálunk egyedi közvetítés volt, de én is behaltam meg ő is, mikor meglátta a Csisztut a stúdióban..eztazértmártéllegneeee)Ducati, nem roller...ezt lehet másolnám majd néha:)

csibike írta...

cala: Nyugodtan :) Igen, Rossi - egyből eszembe jutottál.

mongaal: Közvetítsen tornát, ahhoz ért :)

Csapos: Remélem, nem fenéktájt :)