2010. május 9., vasárnap

Megaszánalom I.

Tegnap belenéztem a Megasztár válogatóba, vajon van-e lejjebb. Van.

P.S.: Tessék, egy kis Sarah McLachlan. A lágy intro után jön a dögös rész. 2 in 1 ragtapasz. 

7 hozzászólás:

RneIcus írta...

én kimondhatatlanul örülök annak, hogy végre tavasz van. Tévét reggel nézünk úgy 20 percet- az is minimax-, meg este elalvás előtt, hozzáteszem megtehetjük hiszen kertesben lakunk. Fogalmam sincs mit csinálnék ha nem lenne hol és hogyan eltöltsük az időnket csak a szobában. A hátam közepére sem kívánom a mónyikasót, meg a barátokköztet, meg a magellánt, meg a többi szart. Ez a zene pedig nagyon jó volt, köszi!

Rege Ata írta...

Nem nézek tévét. Illetve, ha igen, akkor ismeretterjesztő csatornákat. Rádió? Ha egyáltalán, akkor esetleg MR3 Bartók Rádió :-D

csibike írta...

Hüm, a bejegyzés alapján úgy tűnt, hogy nonstop a tévé előtt ülök? :)

RneIcus írta...

én nem hiszem,hogy sokat ülsz tévé előtt, hiszen egy csomót olvasol, meg kreatívkodsz, meg tömegközlekedel :) én csupán tudatni akartam, hogy mi valószínűleg még annyit sem nézünk tévét, mint te. vagy legalább is tudatosan kerüljük a kritikán aluli műsorokat :)

Rege Ata írta...

Nem, úgy tűnt, hogy (")VISZONYLAG(") sokat nézel tévé(műsor)t! :-)
Egyébként pl. a Bartók Rádióban kevés a "celebizé" és a "húdepolitika" - legalábbis eddigi tapasztalataim szerint. Igaz, van például Tosca, Rigoletto is olykor, és azokban van politika is, celebizé is, gyilkosság is, botrány is, satöbbi, na, jó, eh :-D

csibike írta...

Rege Ata: Nem szeretek rádiót hallgatni, nem köt le, egy idő után elkalandozik a figyelmem :)

RneIcus: A híradókról, sport-, dokumentum- és természetfilmekről nem is szeretnék lemondani, egy-egy jó filmről sem, bár az igaz, hogy ha olyanom van, hetekig csak virágtartónak használom a tévét :) A kritikán aluli műsorokat én is kerülöm, de pölö a tehetségkutatókba mindig belelesek, mert alapjáraton jó ötletnek tartom ezeket, csak azt a körítést nem tudom elfogadni, hogy a népnek kell a cirkusz és ennek szellemében nincs tabu.

RneIcus írta...

Nos, ebben is egyet értünk! :) mondjuk én (mi) az utóbbi hónapokban- úgy nagyából ebben az évben- kerülöm még a híradásokat is. Szerintem azok is túlhigultak, a valóban fontos kérdések, viták és döntések valahogy mindig későn, vagy elferdítve kerülnek bele.
A tehetségkutatók dolgában is egyet értek veled, de ez most valamiért elkerülte a figyelmem.
Továbbra is maradok hű olvasód, mert egyszerűen imádom ahogy és amikről írsz!