2011. május 19., csütörtök

Bele kellett volna venni az apró betűs részbe, hogy kagylót sem

Rengeteg mindenről szeretnék itt írni, rengeteg levélre akarok válaszolni, rengeteg dolgot kellene itthon csinálni, úgyhogy lélekacélozásként gyöngyöztem:


A. egy ilyen karkötőhöz szeretett volna fülébevalót. Természetesen azt a rombuszt javasoltam neki, aminek az elkészítéséről a javaslat pillanatában gőzöm sem volt, de már láttam gyöngyös blogokban, és tudtam magamról, hogy addig fog kattogni az agyam, amíg rá nem jövök a rombusz titkára. A gyöngyös kagylómedál születéstörténetéről pedig azt kell tudni, hogy amikor kisrumpf az ezeremeletes mennyországban, Amerikában járt, kérésemre lecsapott az aktuális Bead&Buttonra és a februári-márciusi Beadwork magazinra (Magyarországon elég drágán árulják a külföldi újságokat), és postázta őket nekem, és ez utóbbiban láttam egy ilyesmi begyöngyözést. Naná, hogy birizgálni kezdte a fantáziámat, így vettem egy lyukas kagylót és körbegyöngyöztem a belsejét. Még jó, hogy csak a gyöngyről mondtam le három hónapig, a kagylóvásárlásról nem. 

8 hozzászólás:

mariann írta...

En nagyon szivesen kuldok neked magazinokat, ebay-en lattam sokat, gondolom, az nem baj, ha regebbiek, ha nincsenek meg me'g neked.
Ja, Angliabol, ez lemaradt:)

Marjann írta...

Tudod, hogy nem vagyok egy gyöngy-stílus, de ezt a kagylósat még én is elfogadnám :)

csibike írta...

Marjann: Szólj, ha szeretnél :) Most hirtelen nem találom, hogy lemérjem, mekkora, de talán csak kicsit nagyobb a kétszázasnál.

mariann: Nagyon kedves vagy, köszönöm :) Úgy néz ki, meglesz pár szám, viszont ha elfogy a fűznivalóm, biztos megkérlek rá.

Marjann írta...

Hm, viszont arra gondoltam, hogy csinálhatnál nekem ilyen függő díszt.. Mondjuk ez a kagylós nagyon tetszik, és lógna egymás alatt három. Pl. Ha egyszer nagyon unatkozol, akkor kitalálhatnál valamit, ugyanis ilyen kampós a könyvespolcom tartója, arra akarok valami szépségest (az ágyam fölé)

Elf írta...

a füli nagyon tecc :)
de azon gondolkozom, hogy a kagylóban hogy a jóistenben marad ott a gyöngy :):):):)

Marjann írta...

Elf: ragasztópisztollyal :D (nekem legalábbis)

Elf írta...

értem :):):)

csibike írta...

Ehh, barbárok... :) Semmi ragasztópisztoly. A hátoldal ugyanígy néz ki. A trükk annyi, hogy a gyöngyöket úgy fűztem fel, mint ahogy az ember kihajtja a blúz/ing gallérját, ezáltal fennmarad saját magától.

Marjann: Oké, majd megbeszéljük a részleteket :)