2011. november 19., szombat

A hét traumája

Az egyik akciósan beszerzett Stahl Juci magazinból kellett megtudnom annyi, de annyi év után, hogy pirospöttyöséknél a kicsi natúr túró rudi csokiruhája nem olyan csokis, mint a nagyméretű tesójánál. És tényleg, leteszteltem. A kis rudi - kis bűn elvemet ezennel nagy rudi - nagy, de sokkal finomabb bűn álláspontra módosítom.

11 hozzászólás:

Csigamami írta...

ráadásul a kicsin több a csoki, mint a túró és sztem ez fordítva járja.... A gyerekemnek meg mindegy, mert ő a rudiról csak a csokit rágja le, gondosan ügyelve arra, hogy egy egészen picike túró foszlányka se jusson a szájába (egyéb esetben a hozzá legközelebb eső textil/papír/zacskó darabbal csiszolgatja addig a kis nyelvét, míg meg nem szabdul a gonosz túrótól)

Marjann írta...

Kóstoljátok meg a laktózmnetes rudit. Én is elvetemült pöttyöspárti voltam (másikat megenni se tudtam) és meglepődtem, amikor rájöttem, hogy a laktózmentes milyen finom. És asszem még olcsóbb is, mint a híres tesója.

che írta...

Kis rudi-kis bűn. :D
Behalok a fetrengéstől.

miskolczi írta...

Nekem a rudik közül a Norbi-féle update a kedvencem. Nem a funkciója, hanem az íze miatt. A túró enyhén citromos ízű benne. Isteni finom. Amúgy, ha túró és csoki, ... nos akkor én a Guruban utazom. :D A tejcsokis karamellás... hmmmm...

Leonine írta...

Végre! Eddig akárkinek mondtam, hogy én csak az óriást szeretem, mert a kicsi nem olyan finom, hülyének nézett. :)

csibike írta...

Leonine: Látod, nekem nem mondtad, most tudtam meg :)

miskolczi: Ki fogom próbálni :) Egyetértünk, nekem is a karamellás Guru a kedvencem, bár most elbizonytalanodtam, hogy tejcsokis-e, amit szeretek, vagy van étcsokis változata, mert ha van, akkor az étcsokisra szavazok.

che: Nem venném a lelkemre :)

Marjann: Oké, úgyis hízókúrán vagyok :) A Cserpest kóstoltad már? A Stahl-teszt lehúzta, de szerintem finom.

Csigamami: Nálunk lerágom a csokit, a gyereknek még nem hagyom :) A belsejét imádja, egyszer sírva is fakadt, hogy nem kapott többet, mert csak egy volt itthon.

wf írta...

Nekem is a Cserpes a kedvencem! :)

Marjann írta...

Nem is tudtam, hogy a Cserpesnek rudija is van! Holnap lecsekkolom!

(Off: a karméret is megy nemsokára, csak tesóm szenilis...)

Marjann írta...

Töredelmesen bevallom: nekem nem jött be a Cserpes, száraz volt a túrója.

Niki írta...

Ezért eszem én mindig nagyrudit!:))

Lillanna írta...

Én Cserpes és óriás pöttyös párti vagyok. (Kétpárti)
Viszont Stahl-tól, illetve ahogy főz, a hideg ráz. Jókat csinál, de mikor bors-pusziról beszél és azt mondja, nyammmm, milyen finom, megőrülök.