2011. november 22., kedd

Olyasmi, amit nem tudok megérteni, pedig nagyon szeretném

Mielőtt a nő sétálni vitte volna a kutyáját, megkértem, hogy legyen olyan kedves és próbálja meg kívülről kinyitni a bejárati ajtót, mert nekem nem sikerült. A nő kifáradt a bejárati ajtó elé és készségesen bemutatta, hogy bizony  az ő kulcsa sem nyitja az ajtót. Elköszönés előtt még odaszólt, hogy a liftből hívjam már fel a gondnokot, mert reggel óta nem lehet kinyitni a bejárati ajtót, sőt, amikor beszálltam a liftbe és megnyomtam az emeletem számát, közölte velem, hogy a sárga gombot nyomjam, azon lehet elérni a gondnokot. Ha nem haragszik, mondtam a nőnek, kábé tizenöt perc múlva csevegek az illetővel, előbb kibányászom a kocsiból a talpig téliben feszítő gyereket, aki amúgy éhes és álmos és nem ismeri a 'mindjárt' jelentését.   
A babakocsit kettő körül ügyeskedtem fel a bejárati ajtóhoz. Adódik a kérdés, vajon ki vagy mi gátolta meg a nyugdíjas nőt abban, hogy a reggel óta eltelt x órában valamikor összefoglalja a gondnoknak a problémát. Nem engedte ki a kutyája, vagy mi?     

2 hozzászólás:

Névtelen írta...

Lehet, hogy ònàla, a gyerek kutyànak szàmìt, ès kitòlti az idejèt, nem kell mindjàrt rosszra gondolni..csak tanàcsot akart adni nyilvàn. Puszim: Edit

csibike írta...

Volt kutyám, van gyerekem - jelentős különbség a kettő :) Ha valami nem működik, szeretem megoldani. Az emberek egy része szereti megvárni, amíg más elintézi helyettük a dolgokat.