2011. december 4., vasárnap

Még tudok újat mondani

A héten írtam egy h-í-r-t a gyerekblogomba, és úgy az igazságos, ha ezt a blogomat sem hagyom h-í-r nélkül. A h-í-r kábé hat-hét-nyolc ember számára nem lesz h-í-r, így hozta a véletlen, viszont a többi néhány száz olvasóval szeretném megosztani azt a h-í-r-t, hogy nyitottam egy blogot a gyöngyékszereimnek, mert kicsit háttérbe szorítva éreztem magam a saját énblogomban. Előfordulhat, hogy a jövőben itt is parádézik egy-egy jobban sikerült ékszerem, de alapvetően azt szeretném, hogy az új otthonukban mutogassák magukat:


A legújabb karkötők és fülbevalók már ott díszelegnek és szeretettel várnak titeket, nekem megsúgták.

P.S.: Abban a hiszemben térek nyugovóra, hogy már nincs olyan izé az életemben, ami miatt még egy blogot kellene nyitnom.

4 hozzászólás:

Elf írta...

én vagyok vak, vagy tényleg nincs kommentelési lehetőség ottan???

Majmóka írta...

Á, ezzel én is így vagyok. Már van magán blogom, kreatív blogom, baba blogom. Ja! Még gasztro blogom nincs, de az nem is lesz! :-))

Elsia írta...

Mivel oda nincs komment lehetőség ezt viszont nem bírom magamban tartani: Az a kééééék...úúúriiisten az a kéééék *szivecskés szemek*

csibike írta...

Elsia: Igen, az a kék élőben még olyanabb... Tudod a mélcímemet :)

Majmóka: Olyat én sem tervezek :)

Elf: Nem, jó a szemed, tényleg nincs :) Fb-on tulajdonképpen lehet csevegni, itt meg úgy vettem észre, hogy inkább mélben jönnek a kommentszerűségek az ékszeres bejegyzéseimre is. Aztán előfordulhat, hogy egy hónap múlva lesz, passz.