2012. február 19., vasárnap

Money, money, money

Megnéztem, a könyvem következő fejezetében arról ír majd a nő, hogy a boldogsághoz költekezni kell kicsit. Szeretem az ilyen tanácsokat.

4 hozzászólás:

dorw írta...

ez kb. az a kategória, mint mikor megfáradt kisgyerekes anyáknak azt tanácsolják, hogy vegyenek fél órás kényeztető fürdőt, járjanak barátnőzni, jutalmazzák meg magukat csinos ruhával. :D

miskolczi írta...

Vágyok mostanság egy kis könnyebbnek tűnő irodalom olvasására. Ezért tegnap elkocogtam a könyvesboltba. Egy könyvesboltjukban sem lehet kapni ezt a könyvet, csak előjegyeztetni, ami az eladó kisasszony szerint hónapokba is beletelhet...

csibike írta...

Ildi: Nagyon tudom ajánlani ezt a könyvet, már az első tíz oldal után magába szippantott és végtelenül hasznos :) Szeretnék majd hosszabban is írni róla, ha kiolvastam.

dorw: Nem, ez valóban komoly tanács és hiszek is benne, én is ezt vallom, azért örültem, hogy láttam a tanácsok között. Szerintem úgy nem szabad élni, hogy mindent megtagadunk önmagunktól :)

mongaal írta...

A könyv teljesen jó lehet, bár én nem olvastam. Én a Titok-ban olvastam, hogy adakozni kell akkor is, amikor még szegény vagy. Mert az leszel, amit elképzelsz, ahogy viselkedsz. És az adományok százszorosan visszajönnek. Személyes tapasztalat.