2012. május 1., kedd

Gyógyír a hajamra is

A Nagy Manitu úgy ítélte meg, hogy a netes tötymörészés nem elég kihívás a hosszú hétvégére, ezért lazán kiosztott egy durván elcseszett 4D ultrahangot is (a részletekről majd a gyerekblogomban), hogy érezzük a törődést, az uh után azonban hiányérzete támadhatott vagy csak szimplán utál, mert még az is történt ebben a pár napban, hogy a kedvenc fodrászom sötétebbre színezte a hajamat (fekete cseresznyét kaptam a szokásos élénkvörösöm helyett), és kábé 24 óra múlva már hívtam telefonon, hogy képtelen vagyok megszeretni ezt a színt, ami a lakásban feketének látszik, egyszerűen nem harmonizál velem. G. azzal nyugtatott meg, hogy két mosás múlva előbújik a szép vörös, ráadásul tartósabb a cucc, mint a korábbi színező, ezért is kente a hajzatomra. A legrosszabb esetben újramázol, megígérte. Egy mosáson vagyok túl eddig, mintha pislákolna valami kis vörösség a fejemen, de tényleg csak kicsi, mindenesetre nem akarok elhamarkodottan ítélkezni, megvárom a második mosást. A kedvenc isteneimnek, Aphroditének és Diönüszosznak meg nagyon ajánlom, hogy jobban figyeljenek rám és a jövőben ne hagyjanak védtelenül holmi ultrahangos és hajszínezős szeszélyekkel szemben.
Zaklatott lelkiállapotomon egyrészt ő, aki férfim segített, szerinte 98%-os az új hajszínem (nem ennyire kritikus a helyzet, a nagyon bevált vörös kapott tőle 100%-ot), másrészt belemenekültem az alkotásba, ugyanis a flow-élmény remekül babusgatja a megviselt idegrendszert. Ez a képjáspis alapú nyaklánc született a nagy zaklatottságomban (a részletekről majd az ékszeres blogomban), megvidámodik vala a szívem, ha ránézek. XXXLLLL-es látványért katt a képekre, illetve megnyitás új lapon, ha máshogy nem látszik.

4 hozzászólás:

dorw írta...

visszafogott elegáns. szép! :)

csibike írta...

Rád mindig lehet számítani, köszönöm :)

miskolczi írta...

Szép mint mindig énnekem. :D
Nálam most a nyári ezer színű a sláger, és külön élvezem, hogy bármikor amikor rajtam van épp, mindig találkozom olyannal aki még nem látta, így a (Neked járó) dicséretet gyakran bezsebelhetem. Hab a tortán, hogy olyan is akad mindig, aki el akarja kunyerálni tőlem. De hát... hö-hö-hö

csibike írta...

Ildi, annyira jó, hogy ezt írod :) Küldd csak hozzám a kunyerálókat...