2012. augusztus 20., hétfő

Bemutatok

Az elmúlt egy hétben csak azért nem keveredtem konfliktusba az embertársaimmal, mert egyelőre ritkán járok az embertársaim közé. A konfliktusra az adott volna okot, hogy a kretén vérpók leharapta megcsípte a jobb kezem középső ujját, ami eme alattomos támadásnak köszönhetően egyrészt kétszeresére, másrészt hullamerevségűre dagadt. Nem bírtam behajlítani az ujjamat, így bármit fogtam meg, a vége mindig egy kedvesnek és nőiesnek korántsem titulálható mozdulat lett. 
A csípéseim krémezése meg már annyira a véremmé vált, hogyha tubust érzek a kezemben, automatikusan a pókharapásomra kenek belőle: A bal szemhéjamra ezért került piros arany a szendvicsem készítése közben.  
Ha egyszer megírom az emlékirataimat, a vérpókos megpróbáltatásaimnak külön fejezetet szentelek majd, érzem.

7 hozzászólás:

Vica írta...

Rémes :-((
Nem lehetne azt a kanapét valami brutális rovarirtóval megkezelni?
Tudom, a gyerekek miatt necces, de talán mégis ...
Esetleg a befújás után le lehetne takarni valami nagyobb lepedővel, a befújást meg akkor eszközölje valaki, amikor a gyerekek levegőzés miatt lakáson kívül vannak.

dorw írta...

lecserélni a vérpókos kanapét vérpóktalanra? nálunk ha beeszi magát valami ilyesféle teremtmény létezése az agyamba nem nyughatom, amíg a végső megoldást meg nem cselekedjük.

(erősen vizuális típus vagyok. ha nem haragszol meg elárulom: a piros aranyas incidens olvasásánál nem az együttérzéstől rándultam össze. :) )

Macsek írta...

Csibi, próbáld meg a kalciumot. sokat segít csípések esetén és van szoptatás-kompatibilis!

Névtelen írta...

After Bite krém- csodaszer :)
Jobbulást!
Pipitér

Névtelen írta...

Nem akarok pánikot kelteni, de ahogy az írásaidat olvasom ebben a témában, eszembe jutott, hogy mi van, ha a titokzatos "vérpók" valójában ágyi poloska?
A páromnak volt már tapasztalata ezekkel a szörnyszülöttekkel (ha rákeresel, kiderül, hogy tényleg azok, még hibernálni is képesek magukat, döbbenetes...), és csak remélni tudom, hogy nem igazolódik be a gyanúm.
Kitartást és mielőbbi tünetmentességet kívánok!

D.

Névtelen írta...

Kedves csibike!

A pókos irományaid olvasván, nekem is az jutott eszembe, hogy nem biztos, hogy pók a bűnös (ha láttad a két szemeddel, akkor igen), lehet más alattomos jószág is. Gondolom, egyszerűbb lenne a dögtől megszabadulni, mint folyamatosan kenni magad mindennel, ezért ajánlanám figyelmedbe, az Insecticide 2000 nevű terméket. Ez egy rovarölő szer, ami remekül pusztítja a poloskát, bolhát, molyokat és még sok, számunkra nem kedves állatot. Én először bolha miatt voltam kénytelen kipróbálni és maximálisan meg voltam vele elégedve, kiirtotta a dögöket a kutya körül. Később az ágyamban lakott valaki a tudtom nélkül és aki összecsipkedett folyamatosan (ez nem bolha volt), és arra is használtam ezt a szert, ettől az állattól is megszabadított. Ez egy pumpás készítmény, csak be kell vele szórni a problémás helyeket, és pá, jószágok. Emberre ártalmatlan, de ha úgy döntesz, hogy megpróbálkozol vele, a biztonság kedvéért kérdezz rá a gyerekek miatt. Állatpatikában és gazdaboltokban beszerezhető a cuccos, s bár nem a legolcsóbb termék, de rendkívül hatásos és jóságos szer.
További minden jót neked, nektek, és győzelmet a "vérállat" felett!

Ani

csibike írta...

Képzeljétek, pár napig a kanapé közelébe se mentem, mégis összeszedtem egy csomó csípést, és B.-t is zabálják rendesen. Vagy az erkély a bűnös a locsolandó dzsungellel, vagy a játszótér, vagy nem tudom.
Szóval, a vendégeinknek üzenem, nyugodtan rá lehet ülni a kanapéra :)