2012. augusztus 11., szombat

Mostanában nem nézek tükörbe

Vártam, hogy huszonöt perc után az elegáns barna és a színpompás vörös árnyalatok különleges kombinációjában pompázik majd a fejemre nőtt haj, merthogy ezt ígérte a Palette. Hát, ja... persze... naná... Dögfekete a hajam, dögfekete. Ha kiállok a napfényre, kegyeskedik megcsillanni benne egy-egy vörös hajszál, ő, aki férfim is bólogatott, hogy látja, persze csak miután reménykedve rákérdeztem, hogy ugye azért vöröses-barnás egy kicsit? 
Egy ideig nem jutok el a fodrászomhoz, hogy a hajamra applikálja a kedvenc vörös árnyalatomat, a lenövést meg utálom, gondoltam, visszabarnulok néhány hónapra, a gesztenye szép lassan átvált a természetes hajszínembe... Nem rendít meg, ha lehánynak, lekakálnak, lepisilnek, ha pár óra alvással kell lenyomnom a 24 órát, ha egész nap egyik gyerektől rohanok a másikhoz és vissza, de ez, ez a feketeség... ez... durva.
Ér hajat mosni naponta?      

5 hozzászólás:

Judit írta...

Palette-t én is használtam, először mindig sötét nagyon, de ahogy majd kopik, akkor szép színe lesz :) De tényleg. Ezt tényleg szerettem benne, hogy mikor más festék rondává vált, mikor már kopott, addig ez elég izgalmas színeket produkált.

roza írta...

Én is Palette hajfestéket használok, és tényleg ha kopik,valahogy akkor adja ki a színét. Én világosabb árnyalatú barnát vettem, de amikor befestettem, sokkot kaptam, annyira sötét lett...egyesek szerint fekete!! Most olyan " nem tudom megmondani pontosan, milyen szín ez, de élvezem, hogy egyedi :D " színű a hajam :D:D

maris írta...

azt hittem, én vagyok a béna és azért lett fekete, mert az előírtnál tovább hagytam rajta, de ezek szerint ez ilyen. :D holnap megint hajat festek, megint palettével és megint sötétbarnára. és gondolom, akkor megint fekete lesz. :)

Orsi írta...

Ér naponta hajat mosni! :D
Én konkrétan 2! azaz két órát álltam a zuhany alatt és kb 5 citrom levét nyomtam a hajamra, mert konkrétan Hófehérke hajszíne szőkének tűnt az enyém mellett! A fodrászom a Herbatint festékből a 2N-et javasolta, még szerencse, hogy kicseréltettem vele 4N-re. Bele se merek gondolni, milyen lett volna a hajszínem, ha rá hallgatok! :O Eredetileg vissza szerettem volna térni az eredeti gesztenyebarna hajszínemhez...

Csigamami írta...

Mielőtt kivonták a kedvenc hajszínemet a forgalomból (2 hete újból kapni, újdonság név alatt fut... de azért rárakták a doboz tetejére kicsinyítve az újdonságot megelőző fényképlenyomatot a dobozra :o) ami szintén 743 volt és szintén rézfényű aranyszőke), szóval, mikor aztat kivonták, akkor én gondoltam egyet és mondom Há a Pallettének is van 743-a ... Jah ... Konkrétan PUMUKLI piros fejem lett tőle... nem bírtam 1 napnál és 5 hajmosásnál tovább, frissen iziben átfestettem.... De a bnőmnek pl múlt héten festettem Pallettével Csokoládé-karamellel (CSITT Csibe még mindig hajfestékről írok... :o))))) ) és konkrétan 3 nap alatt kidobta a színt a haja, vagy lekopott vagy mittom én, de a kezdeti mélybarna helyett (Köze nem volt a kívánt színhez) egészen szőke pár nap alatt (Bár ehhez lehet a Balaton és a napsütés is hozzásegített... Gyertek ti is Balcsira!!! meghívás még áll :o) )