2012. december 29., szombat

Gyanús alakkal élek együtt

Karácsony előtt 20 deka téliszalámit vett ő, aki férfim, mert megérdemeltük. Mondtam neki napok óta, hogy nyírja meg a szakállát, nem nyírta, erre tessék, a Sparban beriasztózták a téliszalámit. Igen, jól olvastad: A húspultos nő lopásgátlót rakott a csomagolópapír belsejére. És igen, 20 deka téliszalámiról van szó. 


Sok szakállal sem néz ki durván ő, aki férfim, meg nem büdös, meg nem csöves jellegű, és mégis ott a lopásgátló. Talán a köszönés és az udvariasság volt a gyanús. Soha nem tudjuk meg. 

11 hozzászólás:

bekky írta...

Jesszusom én ezt nem hiszem el... :( Mond, hogy csak véletlen...:(
Én komolyan visszaadtam volna...
Magyarország én így nem szeretlek... :(

miskolczi írta...

Eszem megáll.

szorgosmano írta...

Ezt Bakács Tibornak "köszönhetjük"...:)
Egyébként pedig ez tényleg bunkóság volt a Pultosnőtől.

csibike írta...

Komolyan megtörtént eset :) Nagyon röhögtünk. A kasszás pedig majdnem lefejelte a cigis állványt, annyira meglepődött a lopásgátlón.
Az fura lenne, ha minden téliszalámis csomagot beriasztanának... :)

Orsi írta...

Nálunk ilyen nincs. Nincs is lopásgátló kapu a Sparban. Semmilyen cuccon nincs riasztó. Honnan tudja a kasszás csajszi, melyik szalámi van beriasztva? Hogyan "hatástalanítja"?Mindent áthúz egy de-mágnesezőn?Különben is, aki el akarja lopni a 20 dkg szalámit, az kibontja, és megeszi. Ennyi. Durva!

Névtelen írta...

Szerintem is a szalámilopás gyomorban a legkifizetődőbb...

De azért vicces. Vagy nem is. Szomorú, hogy vannak olyanok, akik kénytelenek szalámit lopni, mert megvenni nem tudják..

Egyébként itt még a drága ruhásboltokban sincs jeladó a ruhákon..

Leonine írta...

Szerintem ár alapján döntik el, hogy tesznek-e bele. Mi egy kb. 1000Ft-os trappista sajt darabot vettünk, szintén a Sparban, és azon is volt a csomagoláson belül (bár mi csak kiválasztottuk a sajtot a sok közül, nem kértük, így tuti, hogy nem nekünk szólt a riasztó :))

Orsi, nem kell hatástalanítania, mert amit a pénztáros lehúz, az elkerüli a riasztó kaput, csak te mész át rajta. Emiatt csak akkor riaszt, ha valamit valaki megpróbált eldugni.

Orsi írta...

A mi sztorinkat is megosztom, bár az nem durva. Az én párom nem nagyon szeret borotválkozni, de azért nem egy "gengszter" kinézetű szakállasan (sem). Tavaly télen (nagyon hideg volt, így már jó pár napja nem borotválkozott, mondván, legalább nem fázik annyira) ment kenyérért egy picike boltba a piacunkon. Megjegyzem, nagyon gyakran vesszük ott a kenyeret, mert nem drága és finom. Az eladó csajszi és a két kicsi gyermeke (4 és 7 évesek voltak akkor) volt csak bent. A kislány, amikor meglátta a párom, odafordult az anyukájához és ezt kérdezte: "Akkor a bácsi most elviszi minden pénzünk?"
Sok szőr=bűnöző?

Csigamami írta...

pfff... de sajnos ez van, szerintem sem B.nek szólt. Viszont az van, hogy sokan próbálkoznak ilyennel, de azok nem téliszalámit vesznek. Ismerősöm dolgozik a Tesco videó szobájában és elmondja, hogy naponta hányszor és hányszor csukják be a szemüket, amikor pl. nyugdíjas nénik és bácsik bemennek a tescoba, elrágcsálnak egy zsemlét megisznak hozzá egy kis tejet és kimennek fizetés nélkül. de van a pofátlanabb fajta, aki ráadásul még jól szituált is és nem állíthantnak mindegyik mellé személyre szabott biztonságist, így 1000 ft-tól jön bele a lopásgátló....

csibike írta...

Csigamami: Jé, előkerültél :) Durva, amit írtál. Én is ismerek olyan embereket, akik azt mondják, nincs abban semmi, ha vásárlás közben megesznek egy-egy pogácsát és nem fizetik ki.

Orsi: Nála valószínűleg rögzült valami rossz élmény :) Mivel ez a lopásgátló a csomagoláson belül volt, B. szólt, hogy van benne. A nő meg nem akarta elhinni.

Leonine: Igen, ha rúdnyi szalámit veszel, abban is van riasztó, de gyárilag, mert az akár 4-5 ezer forint is lehet, ha nagy :)

Archeo: Igen, szomorú, de az is, ha a B.T. esete miatt mostantól mindenki lopásgátlót kap a szalámi mellé :)

Leonine írta...

Csibi, mi is darabolt sajtot vettünk, csak nem a szokásos 20 dekás darabot, hanem karácsony lévén habzsi-dőzsiztünk egy 50 dekás darabbal... és abban találtam, az árcímke alatt. :)

Csak azért vagyok biztos benne, hogy nem direkt nekünk szánták, mert magát a darabot mi választottuk ki a sok előre kipakolt darab közül. :)